Finn FTP-brukernavnet mitt for Linux-hosting

For å kunne laste opp innhold til Linux-hostingnettstedet ditt trenger du FTP-brukernavnet, som er det samme som cPanel-påloggingen din.

Merk: Trenger du hjelp fra en GoDaddy-veiledning? På Kontakt oss-siden klikker du på Chat nå for å få veiledning døgnet rundt.

1. Gå til GoDaddy produktside.
  2. Klikk på Administrer under Webhotell, ved siden av Linux-hostingkontoen du ønsker å bruke.
    klikk på administrer
  3. Du finner cPanel-påloggingen din i kontoens Instrumentbord under Innstillinger-delen.

finn ftp-brukernavnet mitt