Ring oss
Telefonnummer og åpningstider
Hjelpesenter

Utforsk netthjelpen vår

Hjelp

Administrert WordPress Hjelp

Aktiver SSH på Managed WordPress

SSH er en sikker metode for å koble til hostingplanen din for å administrere WordPress eksternt gjennom WordPress Command Line Interface (WP-CLI) i tillegg til standard Linux-kommandoer. Slik aktiverer du Secure Shell (SSH) for Managed WordPress-planen din.

Merk: SSH-tilgang er ikke tilgjengelig på grunnplaner. Oppgrader Managed WordPress grunnplanen din for å aktivere SSH.

1. Gå til GoDaddy-produktsiden.
  2. Velg Administrer alle ved siden av Managed WordPress på siden Mine produkter.
  3. For nettstedet du vil bruke, velger du Innstillinger fra menyikon-menyen.
  4. Under Produksjonsnettsted finner du SSH/SFTP-pålogging og velger Endre.
    Velg endre for å se sftp-informasjonen
  5. Velg Opprett ny pålogging.
  6. Ved siden av SSH bytter du veksleknappen fra Deaktivert til Aktivert.
  7. Velg Opprett ny pålogging.

Merk: Dette vil slette ditt gjeldende SFTP-brukernavn og -passord.

8. Kopier SSH-kommandoen og passordet til bruk i SSH-appen og velg Lukk.

Nå kan du koble til Managed WordPress-planen din med SSH.