GoDaddy Studio Hjelp

Vi prøvde så godt vi kunne å oversette denne siden for deg. Den engelske siden er også tilgjengelig.

Be om refusjon for GoDaddy Studio -abonnementet mitt

Beklager å høre at du ønsker en refusjon. Følg trinnene for enheten din for å sørge for at forespørselen går så greit som mulig for deg.

Merk: Sørg for at du avslutter abonnementet for å sikre at du ikke blir belastet igjen etter at du har mottatt en refusjon.

Alle betalinger som gjøres i App Store håndteres direkte av Apple, og refusjon gis etter eget skjønn. Kontakt Apple ved hjelp av disse trinnene:

1. Finn Apple -fakturaen for kjøpet ditt (du får en via e -post når du betaler til App Store).
  2. Velg Rapporter et problem nederst på fakturaen og fyll ut de nødvendige opplysningene.
  3. Hvis du ikke har en Apple -faktura, kan du også logge på Apple med Apple -ID -en din og be om refusjon.

Innen 48 timer etter at du har kjøpt et månedlig eller årlig abonnement, kan du kanskje få en refusjon fra Play -butikken. Følg disse trinnene:

1. I en mobilnettleser (som Chrome) logger du deg på Google Play Butikk -kontoen din .
  2. Fra navigasjonsfeltet øverst på skjermen velger du Bestillingslogg .
  3. I bestillingen du ønsker å returnere, velg Rapporter et problem og velg alternativet som beskriver situasjonen din.
  4. Fyll ut skjemaet og angi at du vil ha refusjon.

Du bør få svar fra Google innen fire virkedager. Gå til Google Support for mer informasjon om å be om refusjon for et Google Play -kjøp .

Etter 48 timer, og innen 30 dager etter kjøp av et årlig abonnement, kan GoDaddy vanligvis imøtekomme en refusjonsforespørsel. Følg disse trinnene:

1. Gå til støtteskjemaet for GoDaddy .
  2. Under Hva handler spørringen din om? velg En refusjon .
  3. Fyll ut resten av skjemaet og velg Send .

Av sikkerhetsmessige årsaker må du ikke inkludere sensitive personlige opplysninger som bankopplysninger eller passord.

Hvis du kjøpte abonnementet ditt via GoDaddy Studio -nettstedet, følger du trinnene for å be om refusjon gjennom GoDaddy .

Merk: Hvis refusjonen din behandles, vil PRO -tilgangen din bli tilbakekalt.