Bekreft SSL -sertifikatforespørselen min for et sekundært domene som hostes med en GoDaddy -hostingkonto eller et nettsted som hostes av et annet selskap

Før vi kan utstede sertifikatet ditt, må vi bekrefte at du kontrollerer domenet som du ber om sertifikatet for. Dette sikrer at en dårlig aktør ikke kan få et sertifikat for domenet ditt og bruke det til å fange opp trafikken på nettstedet og samle inn besøkendes informasjon.

Hvordan du beviser domenekontrollen din avhenger av om sertifikatet og domenet ditt er i samme GoDaddy -konto:

Sertifikatet og domenet mitt er i samme GoDaddy -konto

Du trenger ikke bevise at du kontrollerer domenet. Vi gjør det for deg med informasjonen vi allerede har, og vil fortelle deg når sertifikatet er klart.

Når du får en e -post som forteller deg at sertifikatet ditt er tilgjengelig, er det på tide å laste ned SSL -sertifikatet.

Domenet mitt er ikke i samme GoDaddy -konto som sertifikatet mitt

Etter at du har forespurt SSL -en din, sender vi ut to e -poster:

• E -post for bekreftelseskobling - Denne e -postadressen har en kobling som du kan velge for å bekrefte at du kontrollerer domenet. Den sendes til de offisielle kontakt -e -postadressene for domenet oppført i WHOIS -katalogen . Dette sikrer at bekreftelseskoblingen kun er tilgjengelig for noen med administrativ tilgang til domenet.
  • E -post for bekreftelsesprosess - Denne e -posten blir sendt til kontakt -e -postadressen for kontoen med SSL -sertifikatet. E -posten har instruksjoner om hvordan du kan bevise domenekontroll. Det har ikke koblingen som bekrefter at du kontrollerer domenet.

Hvis du har tilgang til en av WHOIS -e -postadressene, velger du koblingen i e -posten for bekreftelseskobling for å bekrefte at du kontrollerer domenet. Dette er den enkleste måten å bevise at du kontrollerer domenet på.

Hvis du ikke har tilgang til WHOIS -e -postadressene, må du verifisere domeneeierskap (HTML eller DNS) for SSL -sertifikatet .

Jo raskere du velger verifiseringskoblingen i e -posten vi sender deg, eller foretar endringene av DNS eller HTML, jo raskere kan vi utstede sertifikatet ditt. Etter at du har bevist at du kontrollerer domenet, vil sertifikatet bli utstedt innen én virkedag.

Når du får en e -post som forteller deg at sertifikatet ditt er tilgjengelig, er det på tide å laste ned SSL -sertifikatet