Endre WordPress-temaet mitt med WP-CLI

WP-CLI er et kommandolinjeverktøy som hjelper deg med å utføre forskjellige handlinger på WordPress-nettstedet ditt. Hvis du er komfortabel med å bruke SSH-kommandoer, vil du legge merke til at WP-CLI har forenklede kommandoer opprettet for WordPress-nettsteder. Hvis du endrer temaet for feilsøkingsformål, anbefaler vi at du bytter til ett av standard WordPress -temaene .

Advarsel: Du bør alltid sikkerhetskopiere nettstedet ditt før du endrer tema.
Påkrevd: Du trenger følgende for å fullføre disse trinnene:
Merk: Hvis du har en VPS- eller DED-server, må du installere WP-CLI før du kan begynne å bruke den. WP-CLI er ikke tilgjengelig på våre Windows Hosting-planer.
  1. Koble til hostingkontoen din med SSH .
  2. Bruk bash -kommandoen ls til å liste opp filer og mapper, og cd og ../ for å flytte gjennom kataloger til du er i katalogen med WordPress -filene dine.
  3. Angi følgende kommando for å se listen over temaer installert på nettstedet ditt.
    wp -temaliste
    • (Valgfritt) Hvis det er temaer du ikke har til hensikt å bruke, kan du slette dem med følgende kommando:
      wp theme delete theme-name
      I koden ovenfor erstatter du theme-name med det faktiske navnet på temaet du vil slette .
  4. Hvis du vil bruke temaet som ikke er installert på nettstedet ditt, kan du installere det her. Ellers hopper du over dette trinnet.
    • For å installere et tema fra WordPress-databasen, skriver du inn følgende kommando:
      wp theme install theme-name
      I koden ovenfor erstatter du theme-name med det faktiske navnet på temaet du vil installere.
    • For å installere et tema fra en .zip -fil, laster du opp .zip -filen til mappen med WordPress -installasjonen ved hjelp av FTP eller Filbehandling . Deretter skriver du inn følgende kommando:
      wp theme install theme-name.zip
      I koden ovenfor erstatter du theme-name.zip med det faktiske navnet på .zip-filen du tidligere har lastet opp.
  5. Aktiver temaet med følgende kommando:
    wp tema aktiver tema-navn
    I koden ovenfor erstatter du tema-navnet med det faktiske navnet på temaet du vil aktivere.
  6. Etter at du ser vellykket -meldingen, går du til nettstedet ditt i en nettleser for å se om det fungerer som forutsatt. Hvis du har tema-spesifikke problemer, kan du sjekke temautviklerens dokumentasjon.
Merk: For å installere og aktivere et tema samtidig, legger du til installasjonskommandoen med --activate. Slik ser den kommandoen ut:
wp theme install theme-name --activate