Endre PHP-innstillinger for hostingkontoen min

Hvis de standard PHP-innstillingene for hostingkontoen din ikke oppfyller kravene for nettstedet ditt eller appen din, følg disse trinnene for å endre PHP-innstillingene dine.

Merk: Alle våre delte hostingplattformer bruker en .user.ini-fil for PHP-kataloger. Ikke alle INI-innstillinger kan endres i en .user.ini. Endringer er begrenset til innstillinger med modusene PHP_INI_PERDIR og PHP_INI_USER fra listen over php.ini-direktiver på PHP.net.
  1. Les artikkelen vår om PHP-initialiseringsfil.
  2. Finn Filbehandler Webhotell (cPanel) | Windows-hosting (Plesk) | Administrert WordPress | VPS
  3. Se etter .user.ini-filen i rotmappen. Dette er filen du må redigere ved neste trinn.

Hvis du ikke finner denne filen i rotmappen, bruk et tekstredigeringsprogram (for eksempel Filbehandler i cPanel) for å opprette filen og deretter lagre den i rotmappen. Påse å gi filen navnet .user.ini.

4. Rediger filen:

Eksempel:

memory_limit = 128M
    max_input_vars = 2000
    upload_max_filesize = 64M
    post_max_size = 64M
    max_execution_time = 120

Merk: For spesifikke opplysninger angående disse PHP-innstillingene kan du se PHP-dokumentasjonen for sentrale php.ini-direktiver.

5. Bruk en phpinfo-fil for å bekrefte at endringene er fullført.

Mer informasjon

Relaterte produkter