Endre brukernavnet på Microsoft 365 -e -postkontoen min

Du kan endre brukernavnet for Microsoft 365 -kontoen din. Etter at du endrer brukernavnet, opprettes det automatisk et alias (eller et videresending) av det forrige brukernavnet, slik at du ikke går glipp av e -post sendt til den gamle e -postadressen.

1. Logg på instrumentbordet for e-post og Office (bruk brukernavnet og passordet for GoDaddy).
  2. Velg Administrer ved siden av e -postadressen du vil oppdatere.
  3. Under Kontoinformasjon velger du Rediger .
  4. Angi det nye brukernavnet ditt i boksen Brukernavn .
  5. Velg Lagre.