Ring oss
Telefonnummer og åpningstider
Hjelpesenter

Utforsk netthjelpen vår

Vi prøvde så godt vi kunne å oversette denne siden for deg. Den engelske siden er også tilgjengelig.

Deaktiver sekundær DNS

Deaktivere sekundær DNS for et domenenavn når som helst. Hvis du bruker GoDaddy -navneservere som sekundære navneservere, flytter vi domenet ditt til standard Premium DNS -navneservere. Hvis du deaktiverer sekundær DNS, fjernes det ekstra settet med navneservere som for øyeblikket fungerer som en sikkerhetskopi av DNS -sonefilen din .

1. Logg på GoDaddy -domenekontrollsenteret ditt. (Trenger du hjelp med å logge på? Finn brukernavnet eller passordet ditt .)
  2. Velg domenet ditt for å få tilgang til Domeneinnstillinger -siden.
    velg domene
  3. Velg Administrer DNS for å få tilgang til sonefilen din.
  4. Velg Sekundær DNS framer menyikon Mer -menyen.
    velg sekundær dns
  5. Velg Av under Aktivert for å slå av og deaktivere sekundær DNS.
  6. Klikk på Bruk for å lagre endringene.

De fleste DNS -oppdateringer trer i kraft innen en time, men det kan ta opptil 48 timer å oppdatere dem globalt.

Relatert trinn

• Ser du etter litt ekstra DNS -sikkerhet? Aktiver DNSSEC nå som du har deaktivert sekundær DNS.