Deaktiver sekundær DNS

Deaktivere sekundær DNS for et domenenavn når som helst. Hvis du bruker GoDaddy -navneservere som sekundære navneservere, flytter vi domenet ditt til standard Premium DNS -navneservere.

1. Logg på GoDaddy Domenekontrollsenter. (Trenger du hjelp med å logge på? Finn brukernavnet eller passordet ditt.)
  2. Velg ditt domenenavn fra listen for å få tilgang til Domeneinnstillinger-siden.
  3. Under Ytterligere innstillinger, velg Administrer DNS.
  4. Under Avanserte funksjoner velger du Sekundær DNS .
  5. Under Aktivert velger du Av .
  6. Klikk på Bruk for å lagre endringene.

Alle DNS -endringer kan ta 24–48 timer for å bli oppdatert på tvers av globale nettverk.

Relatert trinn

Mer informasjon

• Er du klar til å bygge ditt eget nettsted? Ta en titt på våre gjør-det-selv Website Builder-funksjoner.