Deaktiver WordPress-pluginmoduler i databasen

Du kan følge trinnene nedenfor for å deaktivere dine WordPress-pluginmoduler fra databasen. Dette kan være nyttig dersom du ikke har tilgang til instrumentbordet i WordPress.

1. Logg på phpMyAdmin (cPanel / Plesk / Webhotell / Administrert WordPress).

I cPanel hosting må du velge databasen for din WordPress-side i den venstre kolonnen før du fortsetter til neste trinn.

2. Klikk på wp_options-tabellen.
  3. Finn active_plugins-oppføringen under option_name-kolonnen. Du kan måtte navigere videre fra den første siden med oppføringer.
  4. Klikk på Endre-knappen for den rekken.
  5. Velg all teksten funnet i option_value-feltet, kopier den, og lim den inn i et redigeringsprogram for tekst.
  6. Når teksten er kopiert til et sikkert sted, kan du slette den fra phpMyAdmin.
  7. Klikk på Go for å sende inn endringen.

Du kan når som helst aktivere dine pluginmoduler på nytt med å endre på active_plugins-oppføringen igjen og lime inn teksten du fjernet tidligere.