Slett en DNS -mal

Slett en hel DNS -mal når som helst. Hvis du sletter en mal, slettes ikke postene fra de enkelte domenene. Du kan fremdeles manuelt slette DNS -poster fra domener.

1. Logg på GoDaddy -domeneporteføljen din. (Trenger du hjelp med å logge på? Finn brukernavnet eller passordet ditt .)
  2. Fra sidemenyen velger du Innstillinger og deretter DNS -maler .
    skjermbilde av flere valgte domener
  3. Ved siden av malen du vil slette, velger duslett dns malikon Slett mal -ikonet.
  4. Velg Slett for å bekrefte at du vil slette den valgte malen.

Relatert trinn

• Husk at sletting av malen sletter ikke DNS -poster fra et domene. Du må slette DNS -poster fra domener manuelt.