Gå direkte til hovedinnholdet

Domener Hjelp

Vi prøvde så godt vi kunne å oversette denne siden for deg. Den engelske siden er også tilgjengelig.

Slett DNS -poster

Slett en DNS -post fra domenet ditt som du ikke lenger trenger. Hvis du sletter poster, fjernes de fullstendig fra sonefilen din. Endringer i DNS -en din kan forstyrre hvordan domenet ditt fungerer, slik som e -post og nettsted.

  1. Logg på GoDaddy -domenekontrollsenteret ditt. (Trenger du hjelp med å logge på? Finn brukernavnet eller passordet ditt .)
  2. Velg domenet ditt for å få tilgang til Domeneinnstillinger -siden.
    velg domene
  3. Velg Administrer DNS for å få tilgang til sonefilen din.
  4. Velg Slett ved siden av posten du fjerner. Slett flere poster om gangen ved å merke av i avmerkingsboksene, og velg deretter Slett .
    velg domene

    Merk: Kan du ikke redigere oppføringen? Sjekk disse innstillingene eller produktene:
    • Eier du Søkemotorsynlighet? Våre GoDaddy -guider hjelper deg med å slette oppføringen.
    • Er videresending aktivert på domenet? Slett videresending for å aktivere sletting av oppføringen.
    • Er domenet koblet til et tredjepartsnettsted (f.eks. Squarespace eller LinkedIn)? Besøk nettstedet for å koble fra det, eller fjern tilkoblingen for å aktivere sletting av oppføringen.
    • Er en brannmur slått på i Nettstedssikkerhet? Rediger IP -adressen din til riktig IP for hostingkontoen din.

  5. Bekreft slettingen ved å velge Fjern i det nye vinduet.

Posten din vil slettes fra sonefilen umiddelbart. De fleste DNS -oppdateringer trer i kraft innen en time, men det kan ta opptil 48 timer å oppdatere dem globalt.

Relatert trinn

  • Er du klar til å bygge ditt eget nettsted? Ta en titt på våre gjør-det-selv Websites + Marketing-funksjoner.

Mer informasjon