Slett DNS -poster

Hvis du bestemmer deg for at du ikke lenger trenger en DNS -post , kan du fjerne den fra GoDaddy -kontoen din. Når du blir kvitt DNS -poster, vil disse postene ikke lenger fungere for domenenavnet ditt. Avhengig av postene du fjerner, kan dette påvirke tjenester som bruker disse postene, slik som nettstedet ditt eller e -posten din.

Du kan se en kort animasjon av denne oppgaven lenger nede på siden.

1. Logg på GoDaddy Domenekontrollsenter. (Trenger du hjelp med å logge på? Finn brukernavnet eller passordet ditt.)
  2. Velg ditt domenenavn fra listen for å få tilgang til Domeneinnstillinger-siden.
  3. Rull ned til Ytterligere innstillinger og velg Administrere DNS.
    velg velg administrere dns
  4. Klikk på blyantikonet ved siden av posten du ønsker å slette på DNS -behandling -siden.

Merk: Ser du ikke blyantikonet? Sjekk disse innstillingene eller produktene:
    • Eier du Søkemotorsynlighet? Kontakt en GoDaddy -veiledning
    • Er videresending av domene slått på?
    • Er domenet koblet til tredjepartsnettsted (f.eks. Squarespace eller LinkedIn)? Gå til nettstedet for å koble fra det.
    • Er en brannmur slått på i Nettstedssikkerhet? Rediger IP -adressen din

5. Velg papirkurvikonet til høyre for oppføringsfeltene.
  6. Bekreft slettingen ved å velge Slett i det nye vinduet.

Posten din vil slettes fra sonefilen din umiddelbart, men det kan ta opptil 48 timer før disse endringene oppdateres globalt.

Vis meg hvordan

slett en dns-oppføring

Mer informasjon

• Er du klar til å bygge ditt eget nettsted? Ta en titt på våre gjør-det-selv Website Builder-funksjoner.