Gå direkte til hovedinnholdet

Microsoft 365 fra GoDaddy Hjelp

Vi prøvde så godt vi kunne å oversette denne siden for deg. Den engelske siden er også tilgjengelig.

Slett bruker -e -postkontoer

Hvis du ikke lenger trenger en bruker, for eksempel hvis en ansatt forlater organisasjonen din, kan du når som helst slette e -postadressen til vedkommende. Kontoen vil da være tilgjengelig for å opprette en ny bruker.

Merk: Når en bruker er slettet, er innholdet ikke lenger tilgjengelig, og eventuelle aliaser må legges til en annen bruker eller distribusjonsgruppe. Du kan imidlertid gjenopprette en bruker innen 30 dager etter slettingsdatoen.

  1. Logg på instrumentbordet for e-post og Office (bruk brukernavnet og passordet for GoDaddy).
  2. Velg Administrer ved siden av brukeren du vil fjerne.
    Administrer -knappen til høyre for Alternativer
  3. Velg Slett konto .
    Stopptegn med Slett konto under
  4. Velg avmerkingsboksen for å bekrefte at du vil slette innboksen og dens aliaser, og deretter Slett .
    Merk av i boksen valgt og Slett -knappen

Relatert trinn

  • Hvis du vil slette e -postplanen helt, følger du disse trinnene for å slette produkter i GoDaddy -kontoen din . E -postplanen, inkludert eventuelle brukerkontoer, vil bli fjernet helt og vil ikke være tilgjengelig for å opprette en ny bruker.

Mer informasjon