Slett bruker -e -postkontoer

Hvis du ikke lenger trenger en bruker, for eksempel hvis en ansatt forlater organisasjonen din, kan du når som helst slette e -postadressen til vedkommende. Kontoen vil da være tilgjengelig for å opprette en ny bruker.

Merk: Når en bruker er slettet, er innholdet ikke lenger tilgjengelig, og eventuelle aliaser må legges til i en annen bruker eller distribusjonsgruppe. Du kan imidlertid gjenopprette en bruker innen 30 dager etter slettingsdatoen.

1. Logg på E & Office -instrumentbord (bruk GoDaddy -brukernavnet og passordet ditt).
  2. Velg Administrer ved siden av brukeren du vil fjerne.
    Brukerkonto velger administrer for å slette
  3. Velg Slett konto .
  4. Velg avmerkingsboksen for å bekrefte at du vil slette innboksen og dens aliaser, og deretter Slett .
    Merk av i boksen valgt og slett -knappen