Deaktiver WordPress-pluginmoduler i databasen

Hvis du ikke kan ta deg tilgang til WordPress-instrumentbord ditt, kan du deaktivere alle plugin-modulene dine i databasen. Dette kan være nyttig når du feilsøker feil på nettstedet ditt.

Advarsel: Alltid lag en sikkerhetskopiering av nettstedet ditt før du feilsøker eller gjør eventuelle endringer.

Merk: Når du deaktiverer enkelte plugin-moduler, kan nettstedet ditt se annerledes ut eller fungere annerledes. Hvis du foretrekker å bruke FTP, kan du også deaktivere plugin-moduler via en FTP-app i stedet.

1. Logg på phpMyAdmin.
  2. I phpMyAdmin velger du navnet på databasen nettstedet ditt bruker i menyen til venstre.
  3. Under Tabell velger du alternativer-tabellen ved å velge teksten, ikke avmerkingsboksen. Tabellnavnet innledes med databaseprefikset (prefikset bør være noe sånt som wp_ eller wp_1wsryb9585_).
  4. Under option_name-kolonnen finner du active_plugins-oppføringen. Det kan hende du må navigere forbi den første siden med oppføringer ved å velge neste-ikonet i databasen Neste nederst på siden.
  5. Ved siden av active_plugins-oppføringen, velg Rediger.
  6. I option_value-raden velger du all teksten som finnes i feltet. Deretter kopierer du den og limer den inn i et tekstredigeringsprogram.
  7. Når teksten er kopiert til et sikkert sted, kan du slette den i phpMyAdmin.
  8. Nederst på siden velger du for å aktivere endringen og deaktivere plugin-moduler.

Du kan når som helst aktivere dine pluginmoduler på nytt med å endre på active_plugins-oppføringen igjen og lime inn teksten du fjernet tidligere.

Relaterte trinn

• Hvis du feilsøker et problem og har klart å løse feilen ved å deaktivere alle plugin-moduler, kan du finne ut hvilken plugin-modul som forårsaket problemet: