Nettstedbygger Hjelp

Dupliser en side på nettstedet mitt

Hvis du ønsker å raskt lage flere sider med likt innhold, oppretter du en starterside med grunnleggende innhold og lager en kopi du kan tilpasse. Dette fungerer best hvis du skal lage et sett med sider som inneholder likt, men litt annerledes, innhold.

1. Logg på GoDaddy-kontoen og åpne produktet ditt. (Trenger du hjelp med å åpne produktet ditt?)
  2. Klikk på Rediger / Rediger nettsted.
  3. Klikk på Sider i panelet Mitt nettsted.
    /Klikk på Sider
  4. Finn siden du vil duplisere, klikk på de tre loddrette prikkene på høyre kant av sidepanelet (ikke i midten av panelet) og velg Lag kopi av siden.
    Klikk på Lag kopi av siden
  5. Den dupliserte siden er oppført med det samme navnet som den opprinnelige siden, så du kan navngi siden på nytt ved å klikke på sidens loddrette prikker og velge Sideinnstillinger.
    Klikk på Sideinnstillinger
  6. Angi et nytt navn i feltet Sidetittel, og klikk på Ferdig.
    Angi et nytt navn, og klikk på Ferdig
  7. Klikk på siden med nytt navn for å begynne å tilpasse innholdet.
    Klikk på den nye siden for å tilpasse