Nettstedbygger Hjelp

Vel, det ser ut som om de gærne robotene holder på igjen! De har tatt over og oversatt denne siden til ditt lokale språk. Robotene har faktisk kun de beste hensikter. De ønsker å hjelpe! La oss vite hvordan robotene presterer med knappene nederst på denne siden. Gå til engelsk versjon

Dupliser en side på nettstedet mitt

For å raskt opprette flere sider med lignende innhold må du lage en kopi av siden din.

1. Gå til GoDaddy-produktsiden.
  2. Rull til Website Builder og velg Administrer ved siden av nettstedet ditt for å åpne nettstedet ditt.
  3. Velg Rediger nettsted eller Rediger nettsted for å åpne nettstedbyggeren din.
  4. I Nettstedsnavigering holder du markøren over siden du vil kopiere og velgertannhjulikonet for sideinnstillinger Innstillinger -menyen. I mobilappen velger du Sider og derettervertikal kebab-meny med tre prikker menyen.
  5. Velg Dupliser side .
  6. Bruk sideinnstillinger for å gi nytt navn til siden din (eller skjule den fra navigering). Du kan også omorganisere sidene dine eller gjøre sidene dine til en rullegardinmeny .
  7. Fortsett å tilpasse siden ved å redigere innhold i en nettstedsdel , legge til en del , kopiere en del eller slette en del .
  8. Endringene lagres automatisk. Bruk Forhåndsvisning for å se resultatene og når du er klar til å gjøre endringene offentlige, publiser nettstedet ditt .