Lag kopi av en del på nettstedet

Hvis du vil opprette flere deler med liknende innhold på en rask måte, kan du starte med en eksisterende del som har innhold som du ønsker å bruke i andre deler, og lage en kopi som du så kan tilpasse.

1. Logg på GoDaddy-kontoen din og åpne produktet. (Trenger du hjelp med å åpne produktet ditt?)
  2. Klikk på Rediger / Rediger nettsted.
  3. Klikk på Sider i panelet Mitt nettsted.
    /Klikk på Sider
  4. Finn siden som inneholder delen du vil lage kopi av (Hjem i eksempelet).
    Klikk på siden som inneholder delen du vil kopiere
  5. Finn så delen du vil slette, klikk på de tre prikkene til høyre for navnet på delen, og velg så Lag kopi av del.
    Klikk på Lag kopi av del
  6. Den kopierte delen får samme navn som den originale delen, så gi den et nytt navn ved å klippe på den kopierte delens vertikale prikker og velge Rediger del.
    Klikk på Rediger del
  7. Angi et nytt navn i delens tittelfelt, og klikk på Ferdig.
    Angi et nytt navn og klikk på Ferdig
  8. Klikk på den nye delen for å starte å tilpasse innholdet.
    Klikk for å endre delens innhold