Nettstedbygger Hjelp

Vel, det ser ut som om de gærne robotene holder på igjen! De har tatt over og oversatt denne siden til ditt lokale språk. Robotene har faktisk kun de beste hensikter. De ønsker å hjelpe! La oss vite hvordan robotene presterer med knappene nederst på denne siden. Gå til engelsk versjon

Lag kopi av en del på nettstedet

Hvis du raskt vil opprette flere seksjoner med lignende innhold, begynner du med en eksisterende del som du vil bruke grunnleggende innhold i andre seksjoner, og lager en kopi som du deretter kan tilpasse.

1. Gå til GoDaddy-produktsiden.
  2. Rull til Website Builder og velg Administrer ved siden av nettstedet ditt for å åpne nettstedet ditt.
  3. Velg Rediger nettsted eller Rediger nettsted for å åpne nettstedbyggeren din.
  4. Hold markøren over delen du vil flytte. I menyen som vises, velger duMenyikonet Horisontal kebabinnstillinger Innstillinger -menyen. I mobilappen velger du Innhold og deretterMenyikon for menyen Vertical kebab settings menyen.
  5. Velg Dupliser seksjon
    Skjermbilde av ikonet for dupliserte seksjoner i menyen for seksjonsinnstillinger
  6. Begynn å tilpasse nettsteddelen . Du kan også endre deloppsettet eller flytte delen til en annen side .
  7. Endringene lagres automatisk. Bruk Forhåndsvisning for å se resultatene og når du er klar til å gjøre endringene offentlige, publiser nettstedet ditt .