Nettstedbygger Hjelp

Vel, det ser ut som om de gærne robotene holder på igjen! De har tatt over og oversatt denne siden til ditt lokale språk. Robotene har faktisk kun de beste hensikter. De ønsker å hjelpe! La oss vite hvordan robotene presterer med knappene nederst på denne siden. Gå til engelsk versjon

Endre en kundes eksisterende avtale eller hendelse

Noen ganger skjer livet, og du må endre en kundes avtale eller tidspunkt for hendelsen.

Merk: Du kan bare endre til et annet tidspunkt og dato for den typen avtale eller gjentakende hendelse. Hvis du vil endre aktivitetstyper, se legge til en kunde i en eksisterende nettavtale eller -hendelse . Engangshendelser kan ikke endres til et annet tidspunkt eller en annen dato, fordi de bare skjer én gang.

1. Gå til GoDaddy-produktsiden.
  2. Rull ned til Website Builder og velg Administrer ved siden av nettstedet du ønsker å endre.
  3. I Instrumentbord går du til Avtaler > Kalender . Du vil se en liste over alle kommende avtaler og arrangementer.
  4. Åpne kundens bestilling.
    • Hvis det er en gjentakende hendelse, velg et element for å se detaljer om den hendelsen. Deretter velger du en kunde for å se kundens detaljer.
    • For avtaler, velg avtalen for å se kundens detaljer.

Merk: Velg kundens navn for å oppdatere kundens navn og kontaktinformasjon, eller for å legge til merknader om kunden.

5. For avtaler og gjentatte hendelser, velg Rediger booking for å endre avtaler til et annet tidspunkt eller en annen dato.