Endre et WordPress -passord med SSH

Du kan gjøre endringer i databasen din gjennom SSH, som du kan bruke til å oppdatere WordPress -passordet ditt.

Advarsel: Informasjonen i denne artikkelen er avansert materiale vi gjør tilgjengelig som en tjeneste. Vær oppmerksom på at du er ansvarlig for å følge prosedyrene nedenfor. Kundestøtte kan ikke hjelpe deg med disse emnene.
  1. Du bør alltid sikkerhetskopiere nettstedet ditt før du utfører endringer.
  2. Koble til serveren eller delt hostingkonto med SSH
  3. Koble til MySQL med følgende kommando:

mysql -u brukernavn -h vertsdatabase -P port -p

Angi databaseinformasjonen fra databasen din på følgende måte:

• brukernavn er databasenavnet ditt
    • host er databasens vertsnavn eller IP -adresse
    • database er databasenavnet
    • port er porten MySQL kjører på (som standard er dette 3306)
  4. Når du blir bedt om det, angir du passordet for den MySQL -brukeren.
  5. Angi følgende MySQL -kommando for å bytte til WordPress -databasen:

mysql > bruk database

• database er databasenavnet
  6. Angi følgende kommando for å se en liste over tabellene i databasen. Noter tabellen med «_users».

mysql > vis tabeller;

7. Angi følgende kommando for å se innholdet i «brukere» -tabellen. Noter nummeret i «ID» -kolonnen for brukeren du vil oppdatere.

mysql > VELG * FRA -tabell;

• tabell er navnet på bruker -tabellen din.
  8. Bruk følgende kommando for å angi det nye passordet ditt.

mysql > UPDATE -tabell SETT user_pass = MD5 ('passord') WHERE ID = id;

• tabell er navnet på bruker -tabellen.
    • passord er det nye passordet ditt
    • id er nummeret du fant i trinn 7

Du kan nå logge på med det nye passordet ditt