Nettstedbygger Hjelp

Feilsøk: HTML-kode eller tilpasset kode vises ikke riktig

Hvis du har problemer med å legge til HTML-kode eller tilpasset kode til Website Builder-siden din, kan du se etter mulige løsninger i listen nedenfor.
Vindu for tilpasset kode

Retningslinjer og begrensninger for kode

• Bruk HTTPS i stedet for HTTP. (Støtte for HTTP er ikke garantert.)
  • Bruk den nyeste versjonen av nettleseren. Bruk Chrome for best mulig resultater. I Internet Explorer, Microsoft Edge og Opera Mini fungere ikke HTML-forhåndsvisningen noen ganger når kodeintegreringen endres. Hvis dette skjer, kan du oppdatere siden for å se endringene dine eller bytte til en annen nettleser.
  • Hvis kontrollprogrammet ditt ikke vises, angir du pikselhøyden til en høyere verdi, f.eks. 40 piksler.
  • For integrert innhold som endrer høyden når brukerne samhandler med det, anbefaler vi at du fremtvinger høyden til en verdi som kan tåle endringene.
  • Når du integrerer en kobling, angir du målattributtet til «_blank», slik at koblingen åpnes i et nytt vindu.
  • Når du integrerer vanlig tekst eller en URL-adresse, pakker du det i HTML-tagger.
  • Responsen til HTML-kontrollprogrammet er avhengig av koden som integreres. Siden de integrerte elementene plasseres i en iframe, kan det hende at kontrollprogrammet ikke responderer – selv om det opprinnelige innholdet gjør det.
  • Å plassere en Google AdSense-snutt på innsiden av en iframe bryter med Googles retningslinjer og støttes ikke. Se isteden Legg til Google AdSense på nettstedet.

Merk: Selv om vi gjerne forklarer hvordan HTML-delen fungerer, kan vi ikke feilsøke problemer med tredjepartskode du kan legge til den.