Legg til Google AdSense på nettstedet

Hvis du har en Business-, Business Plus- eller eCommerce-plan (kun USA) , kan du legge til Google AdSense på nettstedet. AdSense matcher tekst og viser annonser på nettstedet basert på innholdet og besøkende, og betaler for annonseplass på nettstedet. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du gå til https://support.google.com og klikke på AdSense.

Merk: For å bruke Google AdSense må du ha en Google-konto.

1. Logg på GoDaddy-kontoen din og åpne produktet ditt. (Trenger du hjelp med å åpne produktet ditt?)
  2. Click Edit/Edit Site, select Site Settings, and then click Display Ads.
    sign up for google AdSense
  3. Hvis du ikke har en AdSense-konto ennå, kan du klikke på Registrer deg for Google AdSense og følge instruksjonene for å konfigurere en konto.

Hvis du allerede har en AdSense-konto, kan du klikke på Hjelp meg med å finne AdSense-koden min, og følg deretter instruksjonene for Hvordan få og kopiere annonsekoden.

4. Klikk på KOPIER KODE når du blir bedt om å kopiere og lime inn en blokk av HTML-koden.
    klikk på kopier kode
  5. Lim koden inn i boksen AdSense-skript på nettstedet ditt.
  6. Endringene spares automatisk. Etter at Google har godkjent nettstedet ditt, kan det ta opptil 48 timer før annonser vises.

Merk: Vær oppmerksom på at besøkende til nettstedet kanskje ikke ser reklamer hvis nettleseren deres blokkerer nettannonser.