Legg til HTML-kode eller tilpasset kode på nettstedet mitt

Website Builder lar deg legge din egen kode (HTML, CSS og JavaScript) til nettstedet ditt. Det betyr at du kan utvide funksjonene på nettstedet ditt med ting som egendefinerte skjemaer, kart og knapper med spesialfunksjoner – bare for å nevne noen få alternativer.

Merk: Integrering av koder kan påvirke hvordan hele nettstedet ditt fungerer, så bare gjør dette hvis du føler at du er flink nok med koding. Det er definitivt ikke for nybegynnere.

1. Logg på GoDaddy-kontoen og Website Builder. (Trenger du hjelp med å åpne produktet ditt?)
  2. Klikk på Rediger / Rediger nettsted.
  3. Rull nedover i hovedvisningen av nettstedet til der du vil legge til en del, og klikk på plusstegnet.
    Klikk på plussknappen
  4. Rull nedover til bunnen av panelet Legg til del, klikk på Vis mer og klikk på ruten HTML.
    klikk på HTML-ruten
  5. Klikk på et oppsett i HTML-panelet, så ser du bekreftelsesmeldingen Del lagt til.
  6. Klikk på panelet HTML for å begynne å tilpasse innstillingene. Start med feltet Inndelingstittel.
    Endringene dine vises i hovedvinduet
  7. Skriv inn eller lim inn koden du vil bruke i feltet Egendefinert kode. I dette eksempelet har vi lagt til HTML for et TripAdvisor-kontrollprogram.
    Skriv inn eller lim inn kode i Egendefinert kode-feltet
  8. Du kan la feltet Tvunget høyde stå tomt eller justere pikselhøyden opp eller ned. (Lavere pikselhøyde danner en rullbar boks for elementet.)
  9. Når du er ferdig, klikker du på eller Ferdig øverst på panelet HTML, så vises resultatet i hovedvinduet.
    Hovedvinduet viser del med ny kode
  10. Klikk på Forhåndsvis for å se resultatene. Når du er klar, kikker du på Publiser nettsted eller Publiser.

Merk: Hvis du ombestemmer deg senere, åpner du panelet HTML på nytt og klikker på Fjern del nederst.