Administrert WordPress Netthandel Hjelp

Vi prøvde så godt vi kunne å oversette denne siden for deg. Den engelske siden er også tilgjengelig.

Fest et gavekort med ett formål til produktene

Du kan konfigurere produktene slik at de bruker utpekte gavekort for en enkelt formål for å motregne 100% av produktets pris. Følg trinnene nedenfor for å konfigurere et produkt som kan kjøpes med et gavekort.

1. Logg på WordPress.
  2. Gå til Produkter og velg det aktuelle produktet.
  3. I Gavekort for Innløsning kan du angi gavekortmalen (e) som kundene kan bruke til å kjøpe dette produktet.
  4. Klikk på Oppdater .

Merk:

• Vær oppmerksom på at når du arbeider med et gavekort med ett formål , vil gavekortet motregne hele prisen på det innløsbare produktet , uavhengig av gavekortproduktets verdi. Sørg for at gaveverdiproduktets verdi samsvarer med verdien for innløsningsproduktet (e)!
• Vi anbefaler at du sørger for at gavekortet ditt til samme formål bruker samme avgiftsklasse som produktene det kan brukes på, siden innløsning av et gavekort med ett formål vil motregne 100% av produktprisen, inkludert avgift.