Administrert WordPress Netthandel Hjelp

Vi prøvde så godt vi kunne å oversette denne siden for deg. Den engelske siden er også tilgjengelig.

Opprett et produkt for å selge et gavekort med ett formål

En gavekortmal kan festes til et produkt når det er opprettet. Ved å kjøpe dette gavekortproduktet, vil kundene kunne innløse et gavekort på alle innløsningsprodukter.

1. Logg på WordPress.
  2. Naviger til Produkter og velg det aktuelle produktet, eller klikk på Legg til nytt .
  3. Merk av i boksen Har gavekort .
  4. Velg malen din fra Gavekortmall -feltet.
  5. Merk: For variabelprodukter konfigurerer du innstillingene for Gavekort og Gavekortmal for hver variant. Navnet på variasjonen vil bli inkludert i gavekortets Produktnavn -del. Hvis malen din ikke inkluderer Produktnavn , anbefaler vi at du legger til Produkt -SKU i malen og angir unike SKU -er for hver variant.

6. Oppdater Avgiftsstatus -feltet for å matche avgiftsklassen for innløsningsproduktet.
  7. Velg Oppdater .