Fikse feilen for omdirigering av loop i WordPress

Feilen for omdirigering av sløyfe i WordPress indikerer at noe forårsaker for mange omdirigeringer, og serveren kan ikke fullføre forespørselen. Dette problemet er vanligvis forårsaket av feil domeneinnstillinger, men det kan også være forårsaket av tredjeparts tjenester som Cloudflare.

Eksemplene nedenfor viser hvordan feilmeldingen vises i ulike nettlesere:

• Google Chrome
    Denne siden fungerer ikke example.com omdirigerte deg for mange ganger. Prøv å tømme informasjonskapslene dine. ERR_TOO_MANY_REDIRECTS
  • Mozilla Firefox
    Siden ikke omdirigeres riktig Firefox har oppdaget at serveren omdirigerer forespørselen etter denne adressen på en måte som aldri vil fullføres.
  • Microsoft Edge
    Hmmm ... kan ikke nå denne siden

Merk: Sikkerhetskopier alltid WordPress -nettstedet ditt før du endrer filer.

1. Koble til nettstedet ditt med en FTP -klient .
  2. Rediger wp-config.php-filen som ligger i den eksterne katalogen der WordPress-nettstedet ditt ligger.
  3. Oppdater eller legg til følgende linjer nedenfor define ('WP_DEBUG', false); :
    define ('WP_SITEURL', ' http://example.com '); define ('WP_HOME', ' http://example.com ');
    • WP_SITEURL er nettstedsadressen (URL) i Generelle innstillinger.
    • WP_HOME er nettstedsadressen (URL) i Generelle innstillinger.
    • Protokollen skal være enten http eller https, men aldri begge.
    • Underdomenet skal være med www eller uten www, men aldri begge.
    • Domenet kan være annerledes hvis nettstedet krever det (f.eks. http://example.com/blog ).
  4. Lagre endringene.
  5. Tøm nettleserens hurtigbuffer .
  6. Naviger til nettstedet ditt i en nettleser for å teste om feilen er borte.