Finn områder for diskbruk på WHM/cPanel

Det første trinnet i å undersøke et problem med diskbruk er å finne ut hvor innholdet brukes. Dette vil tillate deg å fjerne unødvendig innhold (for eksempel gamle sikkerhetskopier) og gjøre endringer for å hindre at problemet oppstår igjen. For fullstendig WHM/cPanel -dokumentasjon, sehttps://docs.cpanel.net

Advarsel: Hvis du ikke vet hva formålet med en fil eller mappe er, må du ikke fjerne den. Å fjerne systemfiler eller kataloger er irreversibelt og kan ødelegge serveren (ta ned alle nettsteder).
  1. Åpne WebHost Manager (WHM) direkte
  2. For en oversikt over diskbruken din, velger du Serverinformasjon fra Serverstatus -delen til venstre.
  3. Rull ned til bunnen av skjermen for å se serverens diskbruk.

4. For å finne diskbruken etter domene, går du til Kontoinformasjon -delen og velger Oppfør kontoer .
  5. Merk: Hvis kvoter er riktig aktivert på serveren din, bør du se disken som brukes av hver cPanel -konto i Disk brukt -kolonnen. Velg cP -ikonet for å starte på en cPanel -konto med mye diskbruk. Hvis kvoter ikke er aktivert (på for eksempel generasjon 3 -servere våre), blir ikke diskbruk rapportert riktig i denne visningen, og du bør sjekke hver konto separat.

6. Fra cPanel velger du Diskbruk -ikonet i Filer -underdelen.

7. Rull ned til bunnen av skjermen og velg alternativknappen du vil sortere etter diskbruk.

8. Herfra vil de største katalogene være synlige øverst på listen.
    • Velg caret ved siden av hvilken som helst katalog du vil utvide, så ser du størrelsene på eventuelle underkataloger.
    • Velg caretene ved siden av en hvilken som helst underkatalog for å gå nærmere ned.
    • Velg på navnet til en katalog for å åpne den i filbehandleren.
  9. For nettstedsspesifikk bruk kan du fjerne den fra Filbehandling .
    • Gå tilbake til hovedsiden for cPanel for domenet.
    • Velg Filbehandling i Fil -delen.
    • Sørg for at du velger Vis søppel og tøm søppel for å slette filene permanent.

Neste trinn

• Problemer med diskplass kan også være forårsaket av inoder. Etter å ha gjennomgått bruk av diskplass, går du videre for å finne inode -bruk .
  • Det er viktig å identifisere og rette rotproblemet som førte til at diskplassen ble oppbrukt. Gå videre for å forhindre problemer med diskbruk .

Mer informasjon

• Serverekspertene våre kan utføre disse trinnene mot et gebyr. For mer informasjon om våre eksperttjenester, gå til vår eksperttjeneste -meny .