Fjern en bloggseksjon fra nettstedet mitt

Denne handlingen kan brukes til å fjerne en av bloggseksjonene dine fra nettstedet ditt eller en ekstern blogg -feed som du har vist. Dette er den samme prosessen som å slette en del generelt.

Merk: Å slette bloggseksjonen har ingen innvirkning på noen av dine blogginnlegg, kategorier, abonnenter osv. Blogginnlegg -delen lar bare folk se innleggene dine. Du må gå til instrumentbordet og gå til Markedsføring > Blogg hvis du vil slette et blogginnlegg .

1. Gå til GoDaddy-produktsiden.
  2. Rull ned til Websites + Marketing og velg Administrer ved siden av nettstedet ditt for å åpne nettstedet.
  3. Velg Rediger nettsted eller Rediger område for å åpne redigeringsprogrammet for nettsted.
  4. Gå til siden og bloggdelen du vil fjerne, og hold markøren over delen du vil slette. I menyen som vises, velger duMenyikonet Horisontal kebabinnstillinger Innstillinger -menyen. I mobilappen velger du Innhold og deretterMenyikon for Vertical kebab settings menyen.
  5. Velg Slett del .
    Skjermbilde av ikonet for flytt seksjon i delinnstillinger -menyen
  6. Velg Slett for å bekrefte at du virkelig vil fjerne denne delen.
  7. Endringene lagres automatisk. Bruk Forhåndsvis for å se resultatene. Når du er klar til å gjøre endringene offentlige, publiserer du nettstedet ditt.