Nettstedbygger Hjelp

Vel, det ser ut som om de gærne robotene holder på igjen! De har tatt over og oversatt denne siden til ditt lokale språk. Robotene har faktisk kun de beste hensikter. De ønsker å hjelpe! La oss vite hvordan robotene presterer med knappene nederst på denne siden. Gå til engelsk versjon

Fjern en bloggseksjon fra nettstedet mitt

Denne handlingen kan brukes til å fjerne en av bloggseksjonene dine fra nettstedet ditt eller en ekstern blogg -feed som du har vist. Dette er den samme prosessen som å slette en del generelt.

Merk: Å slette bloggseksjonen har ingen innvirkning på noen av dine blogginnlegg, kategorier, abonnenter osv. Blogginnlegg -delen lar bare folk se innleggene dine. Du må gå til instrumentbordet og gå til Markedsføring > Blogg hvis du vil slette et blogginnlegg .

1. Gå til GoDaddy-produktsiden.
  2. Rull ned til Website Builder og velg Administrer ved siden av nettstedet ditt for å åpne nettstedet.
  3. Velg Rediger nettsted eller Rediger område for å åpne redigeringsprogrammet for nettsted.
  4. Gå til siden og bloggdelen du vil fjerne, og hold markøren over delen du vil slette. I menyen som vises, velger duMenyikonet Horisontal kebabinnstillinger Innstillinger -menyen. I mobilappen velger du Innhold og deretterMenyikon for menyen Vertical kebab settings menyen.
  5. Velg Slett del .
    Skjermbilde av ikonet for flytt seksjon i delinnstillinger -menyen
  6. Velg Slett for å bekrefte at du virkelig vil fjerne denne delen.
  7. Endringene lagres automatisk. Bruk Forhåndsvis for å se resultatene. Når du er klar til å gjøre endringene offentlige, publiserer du nettstedet ditt.