Nettstedbygger Hjelp

Vel, det ser ut som om de gærne robotene holder på igjen! De har tatt over og oversatt denne siden til ditt lokale språk. Robotene har faktisk kun de beste hensikter. De ønsker å hjelpe! La oss vite hvordan robotene presterer med knappene nederst på denne siden. Gå til engelsk versjon

Slett eller fjern et innlegg fra bloggen min

Blogginnlegg er enkle å opprette, og du kan bestemme deg for å slette en. Hvis du fjerner et innlegg, endres ikke rekkefølgen på de gjenværende innleggene. Å fjerne et innlegg er annerledes enn å fjerne en blogg fra nettstedet ditt .

1. Gå til GoDaddy-produktsiden.
  2. Rull ned til Website Builder og velg Administrer ved siden av nettstedet ditt for å åpne nettstedet.
  3. I instrumentbordet ditt går du til Markedsføring > Blogg .
  4. Bla til innlegget du vil slette, velg de tre prikkene ved siden av innlegget og velg Slett .
  5. Når bekreftelsesvinduet vises, velger du Slett igjen, og innlegget blir fjernet fra bloggen din.