Fjern en tilkobling fra domenet mitt

Fjern domenetilkoblingen din til andre nettsteder, for eksempel Twitter eller Squarespace, for å bruke domenet ditt med et annet produkt eller en annen tjeneste. Du må fjerne tilkoblingen før du kan redigere A -posten din eller konfigurere videresending av domene , fordi kobling av domenet ditt til et annet nettsted vil låse disse DNS -postene.

1. Logg på GoDaddy -domenekontrollsenteret ditt. (Trenger du hjelp med å logge på? Finn brukernavnet eller passordet ditt .)
    2. Velg domenet ditt for å få tilgang til Domeneinnstillinger -siden.
      velg domene
    3. Velg Administrer DNS for å få tilgang til sonefilen din.
    4. Over postertabellen velger du Fjern ved siden av malnavnet (f.eks. Weebly eller Twitter).
    5. Bekreft fjerning ved å velge Ja, la oss gjøre det! .

De fleste DNS -oppdateringer trer i kraft innen en time, men det kan ta opptil 48 timer å oppdatere dem globalt.