Applies to: Domener

Domener Help

We tried our best to translate this page for you. The English page is also available.

Fjern min videresending av domene

Slett videresending av domene for å koble domenet ditt til andre produkter eller tjenester, for eksempel Websites + Marketing . Fjerning av videresending av domene vil også låse opp din DNS A -post, slik at du kan redigere den. Hvis du sletter videresending av domene, slettes ikke domenet fra kontoen din.

  1. Logg på GoDaddy -domeneporteføljen din. (Trenger du hjelp med å logge på? Finn brukernavnet eller passordet ditt .)
  2. Velg et enkelt domene for å få tilgang til Domeneinnstillinger -siden.
    velg et enkelt domene
  3. Velg DNS og deretter Videresending .
    velg dns -fanen
  4. Velgikon for å slette en dns -oppføring Slett ved siden av domenet du vil videresende fra.
  5. I bekreftelsesvinduet velger du Slett for å bruke endringene.
    • Domener med Domain Protection krever identitetsbekreftelse for å fullføre visse handlinger. Hvis du har hatt totrinnsverifisering (2SV) aktivert i minst 24 timer, skriver du inn koden vi sendte via SMS, eller skriver inn koden fra autentiseringsappen din. Ellers angir du engangspassordet vi sendte til e-postadressen på GoDaddy-kontoen din.

De fleste DNS -oppdateringer trer i kraft innen en time, men det kan ta opptil 48 timer å oppdatere dem globalt.

Relatert trinn

  • Er du klar til å bygge ditt eget nettsted? Ta en titt på våre gjør-det-selv Websites + Marketing-funksjoner.

Mer informasjon