Fjern min videresending av domene

Slett videresending av domene for å koble domenet ditt til andre produkter eller tjenester, for eksempel Websites + Marketing . Fjerning av videresending av domene vil også låse opp din DNS A -post, slik at du kan redigere den. Hvis du sletter videresending av domene, slettes ikke domenet fra kontoen din.

1. Logg på GoDaddy -domeneporteføljen din. (Trenger du hjelp med å logge på? Finn brukernavnet eller passordet ditt .)
  2. Velg avmerkingsboksene ved siden av domenene du oppdaterer. Eller velg avmerkingsboksen ved siden av Domenenavn , og velg deretter Velg alle .
    skjermbilde av flere valgte domener
  3. Velg Videresend fra handlingsmenyen.
    • Avhengig av skjermstørrelse, må du kanskje velge Mer -menyen og rulle ned for å se Videresend .
  4. Velg Fjern videresending .
    velg videresend
  5. Bekreft fjerning ved å velge Fjern videresending .
    • Hvis domenet ditt har domenebeskyttelse , må du verifisere identiteten din. Hvis totrinnsverifisering (2SV) er slått på i minst 24 timer, skriver du inn koden vi sendte via SMS, eller skriver inn koden fra autentiseringsappen din. Ellers angir du engangspassordet vi sendte til registrantens e-postadresse.

De fleste DNS -oppdateringer trer i kraft innen en time, men det kan ta opptil 48 timer å oppdatere dem globalt.

Relatert trinn

• Er du klar til å bygge ditt eget nettsted? Ta en titt på våre gjør-det-selv Websites + Marketing-funksjoner.