Administrert WordPress Hjelp

Fjern nettstedet mitt

Hvis du ikke lenger ønsker å bruke et nettsted eller ønsker å starte forfra, kan du fjerne det fra Managed WordPress-planen din.

Merk: Å fjerne et Managed WordPress-nettsted med et tilknyttet domene vil automatisk parkere det domenet til du bruker det igjen.

Advarsel: Å fjerne et nettsted permanent sletter alt innhold fra Managed WordPress-nettstedet ditt. Du bør kun fjerne et nettsted hvis det er greit for deg at du må bygge et helt nytt nettsted.
  1. Gå til GoDaddy-produktsiden.
  2. Klikk på Administrer alle ved siden av Managed WordPress på siden Mine produkter.
  3. For nettstedet du ønsker å fjerne, velger du Fjern fra Menyikon-menyen.
    Velg fjern
  4. Tast inn Fjern, og velg deretter Fjern.

Nettstedet ditt er blitt fjernet! Ikke bekymre deg, dette kansellerer ikke Managed WordPress-planen, bare nettstedet. Du kan legge til et nettsted når du er klar til å starte forfra.