Flytt et WordPress -nettsted til en annen katalog i Linux -hostingkontoen min

Hvis du installerte WordPress med Installatron, følger du disse trinnene for å flytte nettstedet til en annen katalog i Linux -hostingkontoen din.

1. Gå til GoDaddy produktside.
  2. Velg Administrer under Webhotell ved siden av Linux-hostingkontoen du ønsker å bruke.
    klikk på administrer
  3. I beretningen Dashboard, velge cPanel Admin.
  4. På cPanel -startsiden velger du Nettapplikasjoner , og under Mine applikasjoner velger du WordPress -ikonet.
    velg wordpress
  5. Velg Klon øverst til høyre.
    velg klone
  6. På Installatron Clone -siden i Destinasjon -delen må du sørge for å velge riktig domene og katalog der du vil flytte nettstedet.
  7. Velg Klone .