Flytt WordPress manuelt til en annen mappe

Du må kanskje flytte WordPress fra en mappe til en annen i den samme hostingkontoen. Det er absolutt mulig, men det tar noen flere trinn enn å flytte filene.

Forberedelse

Disse trinnene bør tas før du flytter nettstedet:

1. Logg på GoDaddy -kontoen din og åpne produktet ditt. ( Trenger du hjelp med å åpne produktet ditt? ).
  2. I WordPress -administratoren velger du Innstillinger fra menyen og klikker på Generelt .
  3. De generelle innstillingene for WordPress -nettstedet ditt inkluderer adressen det bruker, endre følgende ved å legge til eller fjerne mappen du flytter til eller fra:
    • WordPress -adresse (URL): (f.eks. http://www.coolexample.com/newfolder ).
    • Nettstedsadresse (URL): (f.eks. http://www.coolexample.com/newfolder ).
  4. Lagre endringene.
  5. Dette bør føre til at WordPress -administratoren din viser en 404 -feil. Du er klar til å flytte innholdet!

Flytt innholdet

Disse trinnene beskriver hvordan du flytter innholdet til en annen mappe:

1. Koble til hosting med FTP .
  2. Naviger til mappen som inneholder WordPress -nettstedet ditt.
  3. Velg alle filene, og last dem ned til din lokale datamaskin.
  4. I FTP -klienten din endrer du til mappen der du vil flytte WordPress -nettstedet ditt.
  5. Last opp WordPress -filene dine til denne mappen.
  6. Test nettstedet ditt ved å navigere til den nye URL -adressen.

Merk: Hvis du hoppet over forberedelsestrinnene, må du oppdatere WordPress -adressen og nettstedsadressen manuelt ved å utføre enDatabase finne og erstatte for å oppdatere WordPress -adressen og nettstedsadressen.