Fornye SSL-sertifikatet mitt

Når ditt SSL -sertifikat ikke er satt til å fornyes automatisk, har du et 90-dagers vindu på deg til å kjøpe en fornyelseskreditt og benytte den på sertifikatet. Vinduet er åpent fra 60 dager før til 30 dager etter utløpsdatoen.

Merk: Hvis sertifikatet ditt er konfigurert til å fornyes automatisk, fornyer vi det 60 dager før sertifikatets utløpsdato. Dette sørger for at du har tid til å fullføre verifiseringsprosessen. Verifisering må skje før sertifikatet ditt utløper, ellers risikerer du potensielle avbrudd for nettstedet og virksomheten din. Selv om du fornyer tidlig, starter fornyelsesperioden umiddelbart etter at det gjeldende abonnementet ditt avsluttes, noe som sørger for tjenestekontinuitet.

Advarsel: Hvis du ikke har fullført fornyelsen innen utløpsdatoen, vil nettstedet ditt vise en feilmelding, og det vil ikke være tilgjengelig for besøkende.

Hvis du bruker et sertifikat for domenevalidering (DV) med det primære domenet for kontoen din, og du har satt sertifikatet til å fornyes automatisk, trenger du ikke å gjøre noe mer. Fornyelsesprosessen for SSL-sertifikatet ditt er helt automatisert.

For alle andre sertifikater, inkludert sertifikater for ekstra domener, må du følge disse trinnene.

1. Gå til GoDaddy-produktsiden.
  2. Velg SSL-sertifikater og gjør ett av følgende for sertifikatet du vil fornye:
    • Hvis den automatiske fornyelsen allerede er fullført, går du til neste trinn.
    • Hvis du ikke har automatisk fornyelse, velger du Forny. Hvis du har automatisk fornyelse, velger du Forny nå.
  3. Velg sertifikatet du vil fornye, velg Fortsett til handlevognen og fullfør transaksjonen for fornyelsen.

Hvis dette var det primære domenet ditt og vi er vert for nettstedet ditt, er du ferdig! Vi installerer det fornyede sertifikatet ditt. Hvis en tredjepart er vert for nettstedet ditt eller dette er for et ekstra domene, må du installere det fornyede sertifikatet. For hjelp, se Installere SSL-sertifikatet mitt.