Fornye SSL-sertifikatet mitt

Når SSL-sertifikatet ditt ikke er satt til å fornyes automatisk, har du et 90-dagers vindu til å kjøpe fornyelseskreditt og benytte den på sertifikatet – fra 60 dager før til 30 dager etter utløpsdatoen.

Hvis du bruker et Standard (DV)-sertifikat med et domene du eier i GoDaddy-kontoen din, og du har satt sertifikatet til å fornyes automatisk, trenger du ikke å gjøre noe mer. Fornyelsesprosessen for SSL-sertifikatet ditt er helt automatisert. Ellers kan du lese videre.

1. Logg på GoDaddy-kontoen din og åpne produktet. (Trenger du hjelp med å åpne produktet?)
  2. Gjør ett av følgende:
    • Hvis den automatiske fornyelsen allerede er fullført, går du til neste trinn.
    • For å kjøpe en fornyelsekreditt, klikk på Fornye og klikk deretter på Kasse. Fullfør transaksjonen for fornyelsen og gå deretter tilbake til listen din over vanlige navn.
  3. Velg alternativet du ønsker å bruke for å be om de fornyede sertifikatene, og klikk deretter på Be om sertifikat. Alle ytterligere trinn vi krever vises på denne siden.
  4. Når sertifikatet ditt er utstedt vil du motta en e-post som informerer deg om at det er tilgjengelig for bruk.
Advarsel: Hvis du ikke har fullført fornyelsen innen utløpsdatoen vil nettstedet ditt vise en feilmelding, og det vil ikke være tilgjengelig for besøkende.

Neste trinn

Når du har mottatt en e-post som angir at SSL-en din er utstedt, installer den på nettstedet ditt:

• Hvis du valgte et domene hostet hos oss da du ba om fornyelsen, installerer vi automatisk sertifikatet ditt.
  • Hvis du har angitt en CSR (forespørsel om sertifikatsignering), må du laste ned og installere begge sertifikatfilene.