Fornye SSL-sertifikatet mitt

Når SSL-sertifikatet ditt ikke er satt til å fornyes automatisk, har du et 90-dagers vindu til å kjøpe fornyelseskreditt og benytte den på sertifikatet. Vinduet er åpent fra 60 dager før til 30 dager etter utløpsdatoen.

Advarsel: Hvis du ikke har fullført fornyelsen innen utløpsdatoen, vil nettstedet ditt vise en feilmelding, og det vil ikke være tilgjengelig for besøkende.

Hvis du bruker et Standard (DV)-sertifikat med det primære domenet for kontoen din, og du har satt sertifikatet til å fornyes automatisk, trenger du ikke å gjøre noe mer. Fornyelsesprosessen for SSL-sertifikatet ditt er helt automatisert.

For alle andre sertifikater, inkludert sertifikater for ekstra domener, må du følge disse trinnene.

1. Gå til GoDaddy-produktsiden.
  2. Velg SSL-sertifikater og gjør ett av følgende for sertifikatet du vil fornye:
    • Hvis den automatiske fornyelsen allerede er fullført, går du til neste trinn.
    • Hvis du ikke har automatisk fornyelse, velger du Forny. Hvis du har automatisk fornyelse, velger du Forny nå.
  3. Velg sertifikatet du vil fornye, velg Fortsett til handlevognen og fullfør transaksjonen for fornyelsen.

Hvis dette var det primære domenet ditt og vi er vert for nettstedet ditt, er du ferdig! Vi installerer det fornyede sertifikatet ditt. Hvis en tredjepart er vert for nettstedet ditt eller dette er for et ekstra domene, må du installere det fornyede sertifikatet. For hjelp kan du se Forespørre SSL-sertifikat og finne ut hvordan du installerer det (hvis du ikke har brukt SSL-sertifikater før, begynner du her).