Sammenlign SSL-planer og prisinformasjon

Et SSL-sertifikat sørger for at nettstedet ditt er sikkert og får dine besøkende til å føle seg trygge. Se på tabellene nedenfor for å finne ut hvilket abonnement som passer best for deg.

Sertifikatplan Standard SSL UCC / SAN SSL Joker-SSL
Pris Se pris Se pris Se pris
Antall sikrede nettsider ett nettsted opptil 100 nettsteder ett nettsted og alle dets underdomener
Sterk SHA2- og 2048-bits kryptering
Tilgjengelig i DV-, OV- og EV-SSL-sertifikater DV-, OV- og EV-SSL-sertifikater DV- og OV-SSL-sertifikater
Gir bedre Google-rangering
Sertifikattype Domenebekreftelse (DV) SSL-sertifikat Organisasjonsbekreftelse (OV) SSL-sertifikat Utvidet bekreftet (EV) SSL-sertifikat
Pris Se pris Se pris Se pris
Beviser domeneeierskap
Bekrefter organisasjon
Viser at bedrifter er legitime
Vis bedriftsnavn i grønt i adressefeltet
Hengelås i adresselinjen
Beskytter flere nettsteder (Fler-domene SAN SSL)
Beskytter alle underdomener (Joker-SSL)
Sikkerhetssegl
Best til blogger og sosiale nettsteder bedrifter og organisasjoner Nettbutikker