Godta en invitasjon om å få tilgang til en annen persons GoDaddy -konto

Hvis du mottar en e -post fra GoDaddy om at noen har invitert deg til å bruke en konto, betyr det at personen vil at du skal hjelpe deg med å administrere GoDaddy -kontoen og -produktene deres.

Denne delegerte tilgangen lar deg åpne og bruke produkter i den andre personens konto uten å måtte vite kontopassord. For mer informasjon, seHva er delegert tilgang?

1. Klikk på Godta tilgang i e -posten du mottok.
  2. Logg på GoDaddy -kontoen din.

Hvis du ikke allerede har en konto hos oss, klikker du på Opprett en konto nederst på siden. Du må ha en konto før du kan godta invitasjonen.

3. Klikk på Bekreft tilgang . Kontoen du har blitt invitert til å få tilgang til, legges til i listen over kontoer jeg har tilgang til .