Basic- og Pro-forhandler Hjelp

Vel, det ser ut som om de gærne robotene holder på igjen! De har tatt over og oversatt denne siden til ditt lokale språk. Robotene har faktisk kun de beste hensikter. De ønsker å hjelpe! La oss vite hvordan robotene presterer med knappene nederst på denne siden. Gå til engelsk versjon

Hvor er provisjonene mine?

Forhandlere mottar provisjon på slutten av hver måned for den forrige måneds inntekt, når opptjent beløp når minimumsbetalingsgrensen . For eksempel vil provisjonen du har tjent i løpet av desember bli utbetalt i slutten av januar. Hvis du ikke oppfyller minimumsbetalingsgrensen, vil provisjonen bli holdt tilbake til måneden etter at du oppfyller minimumsgrensen. Provisjoner betales via betalingsmetoden du har satt opp på mottaker -kontoen din .

Hvis du tror du har gått glipp av en provisjonsbetaling, kan du bruke informasjonen nedenfor for å se betalingsloggen din og gjennomgå kontoinnstillingene for betalingsmottakeren. Dette burde få deg tilbake på rett spor!

Trinn 1: Sjekk betalingsloggen din for å verifisere de nylige betalingene dine

Inntjeningen for hver måned blir alltid utbetalt 27. påfølgende måned. For eksempel vil inntektene fra mars bli utbetalt 27. april.

1. Logg deg på forhandler Control Center (bruk ditt brukernavn og passord GoDaddy).
  2. Fra instrumentbordet for forhandlere velger du Rapporter > Betalingslogg for å se en historikk over dine månedlige provisjonsbetalinger.
    • Følgende eksempel viser den siste provisjonsbetalingen (inntjeningen for mars) ble utført i april. Inntektene for april blir utbetalt 27. mai.
      Rapport som viser den siste betalingsloggen
  3. Hvis det er forbi den 27. i den gjeldende måneden, og du ikke ser noen betaling for forrige måneds inntekt, har du kanskje ikke tjent nok til å oppfylle provisjonsgrensen, ellers vil betalingsmottakerkontoen ikke være konfigurert riktig. Vi tar en titt på de neste.

Trinn 2: Bekreft om du har nådd minimumsbetalingsterskelen

En betalingsgrense er det minste beløpet du kan få betalt om gangen. Dette varierer etter betalingsmetode, eller du kan også angi en egendefinert terskel for å holde betalingen tilbake til den når et visst beløp. Betaling sendes når inntektene dine når terskelen i betalingsmottakerkontoen.

1. Fra instrumentbordet for forhandlere velger du Rapporter > Provisjoner for å vise kommisjonsrapporten.
  2. Kjør rapporten for hele den aktuelle måneden og legg merke til den totale opptjente provisjonen.
    • I det følgende eksempelet er provisjonsrapporten for 1. april - 30. april. Provisjonen som opptjenes for måneden, er $ 3,87 USD.
    • Hvis du ikke er sikker på hvilken betalingsmottakerkonto som er konfigurert for å motta provisjon av betaling for forhandlere, sjekker du det lilla banneret for kontonavnet ditt.
      Rapport som viser provisjonsinntekter
    • Mottaker -feil : Hvis du ser en melding som sier at betalingsmottakeren ikke skal betales for øyeblikket, er det et problem med kontoinformasjonen for betalingsmottakeren. For å motta betaling må du først fikse problemet på mottaker -kontoen .
  3. Deretter går du til GoDaddy Min profil -side og velger Betalingsmottakere . Velg Vis/rediger ved siden av betalingsmottakerkontoen der du mottar forhandlerkommisjonene dine.
  4. Bekreft at du ser en grønn sirkel rundt hvert trinn øverst på siden.
  5. Velg Neste for å komme til trinn 2 (betalingsmetode) .
  6. Bekreft betalingsmetoden og betalingsgrensen knyttet til informasjonen om betalingsmottakeren.
    • I eksempelet nedenfor er kontoen satt opp for direkte innskudd/ACH. Dette har en minimumsterskel på $ 10,00, men en egendefinert betalingsgrense på $ 200,00 ble brukt. Dette betyr at provisjon vil bli utbetalt når totalen når den angitte terskelen på $ 200,00.
      Betalingsmottakerkonto med betalingsmåte og betalingsgrense vist
  7. Kontroller om provisjonsinntektene dine når minimumsgrensen i kontoen din. Du mottar betaling etter at inntektene dine har nådd terskelbeløpet.

Trinn 3: Bekreft informasjonen om betalingsmottakerkontoen din

Hvis betalingsloggen eller provisjonsinntektene indikerer at du skulle ha mottatt betaling, kan betalingsinformasjonen i kontoen din være utdatert eller ha et annet problem.

1. Gå gjennom bankopplysningene i trinn 2 (betalingsmetode) og sørg for at alt fremdeles er riktig. Hvis noe må løses, gjør du endringer direkte på betalingsmottakerkontoen din .
  2. Kontakt finansinstitusjonen som er tilknyttet betalingsmottakerkontoinformasjonen din. Selv om informasjonen er utdatert, vil noen banker holde betalingen i en periode eller gjøre andre ordninger for å få betalingen til deg.

Trinn 4: Kontakt kundestøtte

Hvis du har gått gjennom disse trinnene og fortsatt trenger litt hjelp med å spore provisjonsbetalingen, kan du kontakte oss for ytterligere hjelp. Våre GoDaddy -guider er her for å hjelpe deg.