IIS 7: Forny et sertifikat

Å fornye et SSL -sertifikat ligner på å be om et nytt sertifikat. Du kan bruke oversikten nedenfor for å hjelpe deg gjennom prosessen.

Merk: Disse instruksjonene gjelder for et SSL-sertifikat hostet på tredjeparts servere, dedikerte servere eller virtuelt dedikerte servere. Hvis du bruker vår Web hosting, grid hosting, Website Builder, eller Quick Shopping Cart®, seFornye SSL-sertifikatet mitt i stedet.

1. Be om fornyelse i kontoen din .
  2. Etter at forespørselen om sertifikatfornyelse er godkjent, laster du ned sertifikatpakken fra kontoen din . Du kan også laste ned de mellomliggende sertifikatene fra repository .
  3. Installer SSL -sertifikatet .

Merk: For å hjelpe gir vi informasjon om hvordan du bruker bestemte produkter fra tredjeparter, men vi anbefaler eller støtter ikke tredjepartsprodukter direkte, og vi er ikke ansvarlig for hvordan de fungerer, eller for hvor pålitelige de er.