Importer domenets sonefiloppføringer

Du kan importere domenesonefiloppføringer fra en tredjepart. Hvis du for eksempel vil at vi skal administrere domenenavnets DNS, kan du importere sonefilposter eksportert fra din nåværende DNS -administrator eller importere en sonefil som for øyeblikket er i bruk på en BIND DNS -server.

Dataformatet følger BIND -sonefilformatet og RFC 1035. Vi støtter ikke alle BIND -sonefilfunksjoner, og vi støtter bare import av A-, AAAA-, CNAME-, MX-, TXT- og SRV -oppføringstyper.

Advarsel - Importering vil slå sammen og duplisere alle eksisterende soneposter.

Det ser ut til at du ikke er pålogget. Hvis du logger på over (under Tekstikon), kan vi forkorte prosessen.

1. Gå til DNS-behandling-siden.
    2. På siden DNS -behandling under Avanserte funksjoner , klikker du på Importer sonefil :
    3. Importer sonefil

4. Klikk på Velg filer for å finne og åpne filene du vil importere.
    5. Etter importeringen vil du se meldingen Oppføringer som ikke inneholder feil har blitt lagret.