Installer et SSL-sertifikat manuelt på min Google App Engine

Etter at sertifikatforespørselen din er godkjent, kan du laste ned sertifikatet ditt fra SSL-administratoren og installere det på Google App Engine i Google Cloud Platform.

Hvis du bruker Google Compute Engine istedenfor Google App Engine, bør du koble til forekomsten din og installere sertifikatet manuelt.

1. Logg på Google Cloud Platform-kontoen din på https://console.cloud.google.com.
  2. I Navigasjonsmenyen til venstre, velg Appmotor.
  3. Under App Engine i venstre panel, klikk på Innstillinger.
  4. I hoveddelen klikker du på menyen SSL-sertifikater øverst.
  5. Klikk på den blå Last opp et nytt sertifikat-knappen.
  6. I det nye vinduet, angi et navn slik at du lett kan finne SSL-en din senere i Navn-feltet ditt.
  7. I feltet offentlig nøkkelsertifikat trenger du bare å lime teksten fra den tilfeldig navngitte .crt-filen, og lim deretter teksten fra gd_bundle.crt (eller lignende)-filen din inn på en ny linje.
    • Sørg for å inkludere linjene "-----BEGIN CERTIFICATE-----" og "-----END CERTIFICATE-----".
    • Du skal ha fire sertifikatpakker totalt mellom to filer i dette tekstfeltet.
  8. I feltet privat nøkkel trenger du bare å lime teksten fra coolexample.com.key-filen din.
    • Dette skal inkludere linjene "-----BEGIN RSA PRIVATE KEY-----" og "-----END RSA PRIVATE KEY-----".
  9. Klikk på den blå Last opp-knappen din.
  10. På siden Rediger sertifikat, finn delen Aktiver SSL for følgende egendefinerte domener.
  11. Mer av i boksene for domenene du sikrer med sertifikatet ditt.
  12. Klikk på den blå Lagre-knappen øverst på siden for å ferdigstille SSL-installasjonen.

Neste trinn

Mer informasjon

Merk: For å hjelpe gir vi informasjon om hvordan du bruker bestemte produkter fra tredjeparter, men vi anbefaler eller støtter ikke tredjepartsprodukter direkte, og vi er ikke ansvarlig for hvordan de fungerer, eller for hvor pålitelige de er. Tredjeparts merker og logoer er registrerte varemerker for sine respektive eiere. Med enerett.