Installere og konfigurere plugin -modulen W3 Total Cache på WordPress

Du kan installere W3 Total Cache for å øke hastigheten på WordPress -nettstedet ditt på to måter. W3 Total Cache kutter ned hvor lang tid det tar å generere ofte besøkte sider på nettstedet ditt. Den implementerer også vanlige beste praksis som JavaScript og CSS -optimalisering for å øke hastigheten på tiden det tar å laste ned nettstedet ditt til en nettleser.

Denne prosessen tar omtrent 10–15 minutter, og kan gjøre at WordPress-nettstedet ditt føles mye snappier.

Advarsel: Denne artikkelen gjelder ikke våre Administrert WordPress -kontoer, som ikke fungerer med plugin -modulen W3 Total Cache. Administrert WordPress har allerede en optimalisert hurtigbuffer, så det er ikke nødvendig å ha et annet hurtigbufferverktøy. For å se om dette gjelder deg, seHvilken type hostingkonto har jeg?

Slik installerer du W3 Total Cache Plugin på WordPress

1. Logg på WordPress.
  2. På menyen til venstre velger du Plugin- moduler > Legg til nye .
  3. I Søk -plugin -moduler -boksen skriver du inn W3 Total Cache .
  4. Ved siden av W3 Total Cache , velg Installer nå for å installere plugin -modulen.
  5. Velg Aktiver for å aktivere plugin -modulen.

For å konfigurere W3 Total Cache Plugin på WordPress

1. På menyen til venstre velger du Ytelse > Generelle innstillinger .
  2. I området Sidebuffer velger du Aktiver .
  3. Fra Diskbuffermetode -listen, velg Disk: Forbedret .
  4. I Minify -området velger du Aktiver .
  5. For Minify -modus velger du Auto .
  6. Fra Miniminator -listen for HTML velger du Minify (standard) .
  7. Fra JS -minifier -listen velger du JSMin (standard) .
  8. Velg Minify (standard) fra CSS -minifier -listen.
  9. Velg Aktiver i Database -hurtigbuffer -området.
  10. Fra listen Databasebufferemetode velger du Disk .
  11. I området Objektbuffer velger du Aktiver .
  12. Fra listen Objektbuffer -metode velger du Disk .
  13. I området Nettleserbuffer velger du Aktiver .
  14. I Diverse -området velger du Optimaliser diskforbedret side og miniser hurtigbufring for NFS .
  15. Velg Lagre alle innstillinger .

Feilsøking av W3 Total Cache -plugin på WordPress

Først tøm hurtigbufferen ved å velge Ytelse , og tøm deretter alle hurtigbufferne . Du bør også besøke nettstedet ditt i en annen nettleser, fordi W3 Total Cache som standard ikke viser hurtigbufret innhold for påloggede brukere.

Hvis nettstedet ditt fortsatt har problemer, kan det være en konflikt mellom W3 Total Cache og en annen plugin -modul eller temaet ditt. Følg disse trinnene for å identifisere hvilken:

1. Deaktiver alle plugin -moduler unntatt W3 Total Cache.
  2. Velg Ytelse , og tøm deretter alle hurtigbufferne for å tømme hurtigbufferen.
  3. Sjekk nettstedet ditt i en annen nettleser.
  4. Aktiver hver plugin-modul, en etter en, og tøm hurtigbufferen etter at du aktiverer hver plugin-modul til du finner hvilken som er problemet.
  5. Du kan eventuelt midlertidig bytte til ett av WordPress -standardtemaene for å se om noen egendefinert kode i temaet ditt forstyrrer hurtigbufring.

Hvis du har identifisert en konflikt mellom W3 Total Cache og en annen plugin -modul, må du bestemme deg for å aktivere bare én av disse på nettstedet ditt. Du kan kontakte plugin -modulforfatterne om en mulig løsning.

Hvis du fortsatt ikke kan få nettstedet til å fungere, bør du sende inn et skjema for innsending av feil ved å velge Ytelse -fanen, og deretter velge Støtte for å sende inn skjemaet for gratis støtte og feilsøking. Deretter deaktiverer du W3 Total hurtigbuffer midlertidig til støtteforespørselen din blir behandlet.

Hvis nettstedet ditt gir en 500 -feil, og du ikke kan logge på, må du logge på via FTP eller via FTP File Manager og redigere .htaccess -filen. Du bør fjerne alle kodeseksjoner som ser slik ut:

# BEGIN W3TC [section name here]
[code here]
# END W3TC [section name here]