Gjenopprett tilgang til mitt domene eller min GoDaddy-konto

Send inn en forespørsel om å få tilgang til domenet ditt på nytt, hvis du:

• mistet tilgang til e-postadressen oppført i kontoen
  • ikke har tilgang til kontoen med domenet ditt, og du er oppført som registranten

Merk: Hvis du har tilgang til e-postadressen knyttet til kontoen din, men ikke kan logge på, kan du prøve å tilbakestille passordet ditt.

1. Gå til Få tilbake tilgang til kontoen min-skjemaet vårt.
  2. Velg E-posttilgang, PIN-kode-hjelp eller Domenetilgang.
  3. Angi ett eller flere domenenavn i kontoen din, og velg deretter Neste.
    • Hvis du ikke har noen domenenavn, deaktiverer du vekslebryteren Identifiser konto etter domene(r). Angi ytterligere informasjon for å identifisere kontoen din.
  4. Angi Fornavn, Etternavn, E-postadresse og Telefonnummer, og velg deretter Neste.
    • Hvis du forespør tilgang til et domene, angir du en annen e-postadresse enn den som er tilknyttet domenet ditt.
  5. Last opp en skannet eller digital fargekopi av ditt offentlig utstedte ID-kort med bilde. Hvis du ikke er kontoinnehaveren eller domeneregistranten, laster du opp identifikasjon for både kontoinnehaveren eller registranten og deg selv. Velg Neste.
    • Vent litt ... hvorfor trenger dere ID-en min? Vi trenger ID-en din for å sikre oss at du er kontoeieren, for å beskytte kontoen din mot forsøk på overtagelse. Du kan være helt trygg på at informasjonen du sender oss, blir beskyttet og ikke blir brukt til noe annet enn å bekrefte kontoeierskap. For mer informasjon om disse kravene kan du se våre Tjenestevilkår.
  6. I rullegardinlisten nedenfor, velger du Ja eller Nei for å verifisere om et selskap er oppført som kontoinnehaver. Velg Neste.
    • Hvis du velger Ja, angir du Firmanavnet og laster opp et offentlig utstedt dokument for firmaidentifikasjon.
  7. (Valgfritt) Velg Ja eller Nei for å verifisere om du også ønsker å kansellere totrinnsverifisering for kontoen, og oppgi deretter eventuelt ytterligere informasjon.
  8. Velg Neste.
  9. Ved siden av avtalen(e), merker du av i boksen og fullfører sikkerhetsutfordringen.
  10. Velg Submit (Send inn). Vi tar kontakt med deg direkte om forespørselen din.

Merk: Denne prosessen mottar for øyeblikket et stort antall forespørsler. Vi jobber hardt for å svare så kjapt som mulig.