Jeg kan ikke få tilgang til min flerfaktorautentiseringsmetode

Merk: Hvis du har sikkerhetsstandarder aktivert , vil du se MULTI-FACTOR AUTH STATUS som deaktivert for alle brukerne dine (selv om den er aktivert). Ikke bekymre deg - du kan fortsatt deaktivere flerbruksfinansiering ved å følge trinnene nedenfor.

Tøm en brukers flerfaktorautentiseringsmetode (MFA), slik at den kan konfigureres på nytt, for eksempel hvis de mistet telefonen eller avinstallerte Microsoft Authenticator-appen. Dette vil ikke slette påloggingsmetoden, så brukere bør administrere flerfaktorautentisering for å redigere eller slette en metode etter at den er fjernet. Vi anbefaler at du legger til en ny påloggingsmetode i tilfelle det oppstår noen problemer med den primære metoden.

Disse instruksjonene gjelder for Microsoft 365 -kontoer. Hvis du prøver å logge på GoDaddy-kontoen din, kan du i stedet kansellere totrinnsbekreftelse (2SV) .

Påkrevd: Du trenger administratortillatelser for å endre innstillinger for flerfaktorautentisering. For mer informasjon, se administratorroller fra Microsoft.
  1. Logg på flerfaktorautentiseringssiden . Bruk e -postadressen og passordet ditt for Microsoft 365 (brukernavnet og passordet for GoDaddy fungerer ikke her).
  2. Velg avmerkingsboksen ved siden av brukeren som har endret flerfaktorautentisering.
    Bruker under Visningsnavn valgt
  3. Under raske trinn velger du Administrer brukerinnstillinger .
    Administrer brukerinnstillinger
  4. Merk av for Krev valgte brukere for å oppgi kontaktmetoder igjen .
    Krev utvalgte brukere for å oppgi kontaktmetoder igjen
  5. Velg lagre . Brukeren kan nå konfigurere flerfaktorautentisering på nytt.