Ring oss
Telefonnummer og åpningstider
Hjelpesenter

Utforsk netthjelpen vår

Vi prøvde så godt vi kunne å oversette denne siden for deg. Den engelske siden er også tilgjengelig.

Koble til bedriftsprofil på Google

Få åpningstider, telefonnummer og veibeskrivelse på Google Søk og Maps med Bedriftsprofil.

Merk: Se om bedriften din kvalifiserer for Bedriftsprofil på Google . For å kunne vises på Google maps, må du betjene folk lokalt, for eksempel en fysisk butikk folk kan besøke eller en personlig tjeneste som en fotograf eller en hundevandrer. Hvis nettstedet ditt ikke kvalifiserer, vil du bli bedt om å forbedre nettstedets SEO i stedet. Forretningsprofil er atskilt fra Google Channel- og Smart Shopping -kampanjer , som er tilgjengelige for alle Websites + Marketing -nettsteder i USA.

1. Gå til GoDaddy-produktsiden.
  2. Rull ned til Websites + Marketing og velg Administrer ved siden av nettstedet ditt.
  3. Fra instrumentbordet velger du Markedsføring , deretter Sosial . Deretter velger du Forretningsprofil .
  1. Gå til GoDaddy-produktsiden.
  2. Bla til Markedsføring på nettet og velg Administrer ved siden av nettstedet ditt.
  3. Fra instrumentbordet velger du Sosial og deretter Forretningsprofil .
  1. Velg Koble til .
  2. Hvis du allerede har en bedriftsprofil, velger du Koble til en oppføring .
    • Fyll ut firmanavn og by.
    • Logg på Google (eller opprett en ny konto). Du blir bedt om å godta tilgang mellom Google og GoDaddy.
    • Finn oppføringen din fra listen og velg Send inn .
  3. Hvis du oppretter en ny oppføring, velg Opprett oppføring .
    • Svar på ledeteksten om hvordan du driver virksomheten din, bedriftsnavnet, kategorien, adressen osv.
    • Logg på Google (eller opprett en ny konto). Du blir bedt om å godta tilgang mellom Google og GoDaddy.
    • Fortsett å fylle ut informasjon etter behov, og fullfør deretter bekreftelsesprosessen i Google.

Merk: Det kan ta opptil tre dager før Google bekrefter oppføringen din.