Konfigurer Good As Gold

Hvis du har et betalt produkt eller en tjeneste, kan du opprette en Good As Gold -konto for å betale for GoDaddy -produkter via bankoverføring.

1. Gå til GoDaddy Betalingsmetoder -siden. Du kan bli bedt om å logge på.
  2. Velg Legg til betalingsmetode .
  3. Velg Good As Gold og godta vilkårene. Du er klar! Når du har lagt til penger, kan du bruke Good As Gold som betalingsmetode for kjøpene dine.