Ring oss
Telefonnummer og åpningstider
Hjelpesenter

Utforsk netthjelpen vår

Vi prøvde så godt vi kunne å oversette denne siden for deg. Den engelske siden er også tilgjengelig.

Konfigurer Microsoft Authenticator -appen

Microsoft Authenticator -appen bidrar til å forhindre uautorisert tilgang til e -postkontoen din. Hver gang du logger på kontoen din, bekrefter appen identiteten din og sørger for at viktig informasjon forblir beskyttet. Legg til Autentiserings -appen på opptil fem enheter.

Påkrevd: Installer Microsoft Authenticator -appen for iOS eller Android før du fortsetter. For å få Microsoft Authenticator, bruk telefonens kamera til å skanne denne QR -koden.
gd qr -kode for nedlasting av Microsoft Autentiseringsapp
Hvis mobilenheten din ikke støtter Apple App Store eller Google Play Store, åpner du appbutikken og søker etter «Microsoft Authenticator».

Trinn 1: Legg til Autentiserings -appen

Først legger du til Autentiserings-appen som en påloggingsmetode til kontoen din. Du trenger datamaskinen og mobilenheten din med Authenticator -appen installert.

1. På datamaskinen din går du til Sikkerhetsinformasjon -siden.
    • Hvis du ikke kan logge på, velger du Neste . Deretter fortsetter du til neste trinn.
      Mer informasjon påkrevd
    • Hvis du kan logge på, velg Legg til metode . Velg Autentiseringsapp fra listen, og velg deretter Legg til.
      Legg til Autentisering -appen
  2. Under Neste ved å hente appen velger du Neste . Du bør ha appen allerede installert på telefonen din.
    Last ned nå
  3. Åpne Autentiserings -appen på mobilenheten din. Hvis du blir bedt om det, tillat varsler.
  4. Trykk på + , deretter Arbeid eller skolekonto , og deretter Skann QR -kode .
    • Hvis dette er første gangen du bruker appen, kan du velge Legg til konto i stedet.
  5. På datamaskinen din velger du Neste under Konfigurer kontoen din .
    Konfigurer kontoen din
  6. Bruk kameraet til den mobile enheten din til å skanne QR -koden som vises på datamaskinen din.
    Skann QR -kode
  7. På datamaskinen din, under Skann QR -koden , velger du Neste .
  8. Merk: For å angi koden uten å bruke en QR -skanner, velger du Kan ikke skanne bilde . I appen nederst på skjermen velger du Eller skriv inn kode manuelt . Angi koden og URL -en, og velg deretter Fullfør .
  9. På mobilenheten din vil appen be deg om å godkjenne påloggingen. Etter at varselet er godkjent, velger du Neste på datamaskinen din.
    Varsling godkjent

Trinn 2: Legg til et telefonnummer

Hvis det ikke allerede er lagt til, må du kanskje angi telefonnummeret ditt som en påloggingsmetode.

1. På datamaskinen din skriver du inn et telefonnummer, velger Tekst til meg en kode eller Ring meg , og deretter velger du Neste .
    Angi telefonnummeret
  2. Angi koden, og velg deretter Neste .
  3. Etter at telefonen er bekreftet, velger du Neste .
  4. Du vil se en melding om å lykkes. Velg Ferdig . Du vil også se Microsoft Authenticator på siden med sikkerhetsinformasjon . I appen vil e -postkontoen din vises under Autentisering .
    Vellykket!

Nå, når du logger på kontoen din, vil du bekrefte identiteten din med appen.

Merk: Passordfunksjonen i Autentisering -appen er ikke tilgjengelig for Microsoft 365 fra GoDaddy -kontoer.