Last ned og installer Microsoft Teams på min Mac

Last ned Microsoft Teams på Mac -en din for å bruke verktøyet for direktemeldinger og møter.

Påkrevd:
  1. Du trenger en Online Business Essentials-, Business Professional-, Premium Security- eller Business Enterprise-plan for å følge trinnene under. Hvis du har Online Business Essentials, kan du laste ned Teams-appen, men ikke noen av de andre Microsoft 365-appene.
  2. Sjekk om du allerede har Teams installert ved å gå til Spotlight Search på din Mac og skrive inn Microsoft Teams. Hvis Teams allerede er installert, er alt klart. Hvis ikke, følger du trinnene nedenfor.

Du kan også laste ned Teams fra Microsoft .

1. Logg på EMAIL_M365. Bruk e-postadressen og passordet for Microsoft 365 (brukernavnet og passordet for GoDaddy fungerer ikke her).
  2. Velg menyknappen og velg Teams .
    Lag -ikon
  3. Når Teams er lastet inn, velger du innstillingsmenyen øverst til høyre og Last ned skrivebordsappen .
    Last ned Teams
  4. Lagre og kjør den nedlastede filen.
  5. Logg på med e-postadressen og passordet ditt for Microsoft 365.

Du har nå Teams på datamaskinen din!