Tilpass CashParking -domenene mine

Trinn 2 i Komme i gang -serien for CashParking®.

Vi optimaliserer automatisk domenenavnets CashParking® -mal og nøkkelord når du legger det til CashParking® -kontoen din. Du kan videre tilpasse de parkerte sidene for å påvirke annonseringene besøkende ser på CashParking® -domenet / domenene dine, eller for å sette opp en kobling for salg.

1. Gå til GoDaddy -produktsiden din .
  2. Rull ned og velg delen for Domeneprodukter for å utvide den.
  3. Velg Administrer ved siden av CashParking® -kontoen du skal jobbe med.
  4. Velg CashParking fra de øverste menyalternativene.
  5. Merk av i boksen ved siden av domenene du vil tilpasse, eller velg hakeikonet for å velge alle domenene.
  6. Velg Domeneinnstillinger > Maler .
  7. Tilpass domeneinnstillingene dine ved å velge riktig fane i det nye vinduet:
    • Maler : Forhåndsvis malen som vises på domenet / domenene dine. For øyeblikket tillater vi ikke endringer i malen.
    • Nøkkelord : Angi opptil fire nøkkelord eller fraser, atskilt med komma. Disse vil bli brukt til å målrette mot spesifikke annonser, for eksempel ved å bruke «datamaskin» til å målrette mot datamaskinbaserte annonser.
    • Voksent : Angi om annonser for voksne må vises.
    • Egendefinert visning : Endre hvordan domenenavnet ditt vises i CashParking® -listen og på den parkerte siden. Du kan for eksempel endre coolexample.com til CoolExample.com .
    • Domene til salgs : varsle besøkende om at domenet ditt er til salgs med en egendefinert melding og kobling til mer informasjon som kan kjøpes. Koblingen du angir, må begynne med http: // , https: // eller mailto:.
  8. Velg OK når endringene er fullført.

Et banner vises over domenelisten din, som forteller deg at domenene ble oppdatert.

Mer informasjon

• Organiser domenene dine i mapper .