Vis CashParking -rapportene mine

Trinn 4 i Komme i gang -serien for CashParking®.

Se og lagre rapporter om domeneresultater i CashParking® -kontoen din.

1. Gå til GoDaddy -produktsiden din .
  2. Rull ned og velg delen for Domeneprodukter for å utvide den.
  3. Velg Administrer ved siden av CashParking® -kontoen du skal jobbe med.
  4. Velg CashParking® fra alternativene i menyen øverst.
  5. Velg Rapporter , deretter Rapporter på nytt.
  6. Filtrer visningen din ved å bruke søkealternativer til venstre, eller juster datoperioden over domenelisten din.
  7. Gjennomgå detaljene for alle CashParking® -domener:
    • Inntekt : Den totale inntekten generert gjennom CashParking® innenfor den valgte tidsrammen, avrundet til to desimaler.
    • Pop-under : Pop-under-annonser vises i et eget vindu under det aktive nettleservinduet. Dette er ikke en støttet inntektsstrøm på dette tidspunktet, så rapporten vil alltid vise en verdi for nullinntekter.
    • Klikk : Antallet ganger besøkende klikket på annonser som vises på CashParking® -siden din.
    • Visninger : Antall ganger besøkende har sett, men ikke nødvendigvis klikket, annonser på CashParking® -siden din.
    • US Imp : Antall ganger besøkende fra USA har sett, men ikke nødvendigvis klikket, annonser på CashParking® -siden din.
    • CPC (pris per klikk) : Beløpet våre annonseringspartnere betalte hver gang en besøkende klikket på en annonse på CashParking® -siden din.
    • RPM (inntekt per mil) Den gjennomsnittlige inntekten generert for hvert 1000 visninger av annonser på CashParking® -siden din (Inntekt/visninger x 1000 = RPM).
    • CTR (Click Through Rate) : Det relative antallet ganger besøkende på CashParking® -siden klikket på de viste annonsene (Clicks/Impressions x 100 = CTR).
  8. Vis detaljer for et spesifikt domene ved å velge det domenet direkte. Se på Trafikkstatistikk eller Trafikkanalyse under Rapporter -overskriften.
  9. Eksporter en CSV -fil av rapportinformasjonen din ved å velge Eksporter over listen over domenene dine.
  10. Lagre rapporten for gjennomgang senere ved å velge Lagre over domenelisten din.
  11. Mer informasjon

• Slett en lagret rapport ved å gå til Rapporter > Lagrede rapporter , merk av i boksen ved siden av rapporten du vil slette, og velg deretter Slett > OK .