Legg til eksterne kontakter i adresseboken min

Når du kommuniserer med folk utenfor organisasjonen (som partnere eller kunder), kan du legge dem til i organisasjonens adressebok som delte kontakter.

Påkrevd: Du trenger administratortillatelser for å legge til delte kontakter. For mer informasjon, se administratorroller fra Microsoft.
  1. Logg på Exchange -administrasjonssenteret . Bruk e -postadressen og passordet ditt for Microsoft 365 (brukernavnet og passordet for GoDaddy fungerer ikke her).
  2. Gå til mottakere , og velg deretter kontakter .
    mottakere i panelet til venstre for kontaktene
  3. Velg Ny > E -postkontakt .
    Legg til plusstegn åpnes til rullegardinmenyen med alternativet E-postkontakt
  4. I det nye vinduet skriver du inn kontaktens informasjon og velger Lagre .
  5. Kontakten er nå på listen. VelgRediger blyant -knappen Rediger .
  6. I det nye vinduet velger du kontaktinformasjon , organisering og/eller MailTip for å legge til mer informasjon om kontakten. Velg Lagre etter hvert alternativ du oppdaterer.
    Under visningsnavnet, generell, kontaktinformasjon, organisering og MailTip -alternativer