Legg til eksterne kontakter i distribusjonsgruppen min

Når du trenger at personer utenfor organisasjonen skal motta e -post, kan du legge dem til som eksterne kontakter i en distribusjonsgruppe (også kalt en distribusjonsliste).

Påkrevd: Før du setter i gang, må du sørge for at du allerede har opprettet en distribusjonsgruppe og lagt til eksterne kontakter i adresseboken.
  1. Logg på Exchange -administrasjonssenteret (EAC). Bruk e -postadressen og passordet ditt for Microsoft 365 (brukernavnet og passordet for GoDaddy fungerer ikke her).
  2. Under Mottakere velger du Grupper .
    mottakere utvidet med grupper uthevet
  3. Velg Distribusjonsliste .
    fanen distribusjonsliste uthevet
  4. Under Gruppenavn velger du navnet på distribusjonsgruppen din. Et vindu åpnes på høyre side.
    gruppenavnet uthevet
  5. Velg Medlemmer , deretter Vis alle og administrer medlemmer . Du vil se en liste over eksisterende medlemmer.
  6. Velg Legg til medlemmer , og velg deretter brukeren du vil legge til i distribusjonsgruppen.
  7. Velg Legg til . Du vil se en bekreftelse når endringene dine er lagret.