Legg til eksterne kontakter i distribusjonsgruppen min

Ta med eksterne kontakter i en distribusjonsgruppe (også kalt en distribusjonsliste), slik at personer utenfor organisasjonen din kan samarbeide og være involvert i prosjekter. Før du begynner, må du sørge for at du allerede har opprettet en distribusjonsgruppe og lagt til eksterne kontakter i adresseboken.

1. Logg på Exchange -administrasjonssenteret . Bruk e -postadressen og passordet ditt for Microsoft 365 (brukernavnet og passordet for GoDaddy fungerer ikke her).
  2. Gå til mottakere , og velg deretter grupper .
  3. Velg navnet på Distribusjonslisten ogRediger blyant -knappen Rediger .
  4. I det nye vinduet velger du medlemskap ogPluss Legg til .
  5. Velg kontakten / kontaktene og velg legg til .
    Legg til ved siden av kontaktvalget over OK -knappen
  6. Velg OK .
  7. Den nye kontakten (e) dine er nå under Medlemmer . Velg Lagre for å lukke vinduet.