Ring oss
Telefonnummer og åpningstider
Hjelpesenter

Utforsk netthjelpen vår

Vi prøvde så godt vi kunne å oversette denne siden for deg. Den engelske siden er også tilgjengelig.

Legg til eksterne kontakter i distribusjonsgruppen min

Når du trenger at personer utenfor organisasjonen skal motta e -post, kan du legge dem til som eksterne kontakter i en distribusjonsgruppe (også kalt en distribusjonsliste).

Påkrevd: Før du setter i gang, må du sørge for at du allerede har opprettet en distribusjonsgruppe og lagt til eksterne kontakter i adresseboken.
  1. Logg på Exchange -administrasjonssenteret . Bruk e -postadressen og passordet ditt for Microsoft 365 (brukernavnet og passordet for GoDaddy fungerer ikke her).
  2. Gå til mottakere , og velg deretter grupper .
  3. Velg navnet på Distribusjonslisten ogRediger blyant -knappen Rediger .
  4. I det nye vinduet velger du medlemskap ogPluss Legg til .
  5. Velg kontakten / kontaktene og velg legg til .
    Legg til ved siden av kontaktvalget over OK -knappen
  6. Velg OK .
  7. Den nye kontakten (e) dine er nå oppført under Medlemmer . Velg Lagre for å lukke vinduet.