Legg til en e -postsignatur i Outlook på nett

Legg til e -postsignaturer når du sender meldinger med Outlook på nett. Signaturen din kan legges til automatisk i hver melding du sender, eller bare legges til i bestemte meldinger. E -postsignaturer hjelper mottakerne dine å vite mer om hvem som kontakter dem, inkludert informasjon som telefonnummer og nettsted.

1. Logg på Outlook på Internett. Bruk e-postadressen og passordet for Microsoft 365 (brukernavnet og passordet for GoDaddy fungerer ikke her).
  2. Øverst til høyre velger du Innstillinger-tannhjulknapp Innstillinger > Se alle Outlook-innstillinger.
  3. Velg E -post > Skriv og svar .
    Venstre panel som viser Mail og Skriv og svar
  4. Skriv inn foretrukket signatur under E -postsignatur.
  5. Merk av i boksen ved siden av Inkluder automatisk signaturen min på nye meldinger som jeg skriver hvis du ønsker signaturen din på slutten av alle nye meldinger.
  6. Merk av i boksen ved siden av Inkluder automatisk signaturen min på meldinger jeg videresender eller svarer på hvis du vil at signaturen skal vises på slutten av meldinger du videresender eller svarer på.
    e -postsignaturutkast som viser bokser avmerket for å inkludere signatur automatisk
  7. Velg Lagre.

Relaterte trinn

Her er noen måter du kan tilpasse signaturen din på:

• Logo : Bruk bildeknappenSett inn bilder innebygd -knapp for å legge til et bilde av logoen din, og endre størrelse på den ved å velge hjørnene og dra dem på plass.
  • Sosiale medier -ikoner : Legg til et bilde av ikonet for sosiale medier på samme måte som ovenfor. Deretter velger du de tre prikkeneKnappen Flere formateringsalternativer og hyperkoblingsknappenSett inn hyperkoblingsknapp . Legg til koblingen til dine sosiale medier -siden til boksen Nettadresse (URL) , og velg OK .

Mer informasjon

Merk: Disse trinnene vil bare opprette en signatur som er tilgjengelig når du bruker Outlook på nettet. Hvis du bruker andre e -postklienter, må du også opprette signaturer for dem.